Znižano Canon objektiv EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM + Lenspen Povečaj

Canon objektiv EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM + Lenspen

Canon Canon

CAN60

Novo

Dinamičen, kompakten objektiv s hitrim ostrenjem, ki zagotavlja dramatičen prikaz podrobnosti, ki so zunaj človeškega vidnega polja.

Podrobnosti

Na zalogi

429,00 €

z davkom

531,90 € z davkom

-19%

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Vsebina pakiranja

Podrobnosti

Izdelek je vključen v Canon Cashback akcijo, ki poteka med 15.11.2017 in 31.01.2018. Registracija in vložitev zahtevka za vračilo denarja Cashback morata biti opravljeni do vključno 14. februarja 2018 na spletnem naslovu https://www.canon.si/cashback/. Akcija velja za izbrane izdelke katerih dobava je mogoča do zaključka akcije.


Od blizu

Objektiv EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM prikaže ostre slike naravne velikosti na tipalu za obdelavo slik, kar omogoča pristno makro fotografiranje z družino objektivov EF-S. Z učinkovito goriščno razdaljo, približno 96 mm pri obliki 35 mm, objektiv ustvari dih jemajoče bližnje posnetke. Najmanjša razdalja ostrenja 20 cm omogoča, da ste izjemno blizu predmeta in da okvir zapolnite s predmetom s številnimi podrobnostmi.

Svet v malem
EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM deluje skladno z nastavkom EF-S fotoaparatov EOS, da lahko spoznate nove vznemirljive dimenzije fotografiranja. Fotografi narave bodo uživali ob fotografiranju raznolikih lepot majhnih predmetov. Če pomanjšate sliko na tipalo, ki je enako veliko kot predmet, boste lahko svoje občinstvo popeljali v središče prečudovitega miniaturnega sveta.

Zameglitev ozadja
Fotografi portretov bodo navdušeni nad odprto zaslonko, ki zmanjša globino polja in čudovito zamegli ozadje, zaradi česar predmet dramatično stopi v ospredje.

Lahka prtljaga
EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM poskrbi za neverjetno raznolikost v naboru fotografove opreme, hkrati pa doprinese le majhno težo. Skoraj neslišen ultrazvočni motor zagotavlja zelo hitro in natančno samodejno ostrenje s stalno ročno razveljavitvijo.

Ločljivost in kakovost
Več kot 60 let izkušenj optičnega inženiringa je pripomoglo k izdelavi objektiva, ki izpolnjuje stroge standarde za kakovost slik. Canonove tehnologije objektivov so med seboj združljive in omogočajo visoko ločljivost od roba do roba slike, svetlost, kontrast in ustrezno barvno reprodukcijo pri vseh razdaljah ostrenja.

Izdelan za digitalno fotografiranje
Objektiv je izdelan posebej za digitalno fotografiranje, zato ima posebno oblikovane elemente leč s premazi Super Spectra, ki preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja, kar je lahko posledica odbijanja svetlobe od tipala fotoaparata. Prvovrstna izbirna sončna zaslonka lahko še dodatno zmanjša učinek bleščanja.

 

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Ekviv. goriščna razdalja 96 mm
Min. razdalja ostrenja 0,20 m
Stabilizator ne
Min. zaslonka f/32
Max. zaslonka f/2,8
V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Dimenzije 73 x 69,8 mm
Teža 335 g
Goriščna razdalja 60 mm
Premer filtra 52 mm
Povečava 1x
Garancija 2 leti
Bajonet Canon EOS
Tip objektiva Makro
Tip objektiva (senzor) DX (APS-C)
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.