Izdelki

e-novice

Tamron
Canon Imaging Partner

Canon objektiv EF 24-105/4L IS USM

999,00 € z DDV

V košarico

1 384,70 € z DDV

(znižano za 27,85 %)

Zaloga: Rok dobave 7 dni

Znižano!
Ko je pomembno spretno fotografiranje in je ključnega pomena kakovost objektiva, je objektiv EF 24-105 mm f/4L IS USM serije L edini profesionalni standardni objektiv s povečavo in majhno težo.

Kakovost serije L
EF 24-105 mm f/4L IS USM izpolnjuje Canonove visoke standarde za natančno optiko. Serija L je Canonov glavni izbor profesionalnih objektivov in združuje izjemno zmogljivost fotografiranja in izvrstno uporabo z zgradbo, ki je odporna na prah in vlago.

Lahka teža
EF 24-105 mm f/4L IS USM tehta samo 670 g in omogoča 4,3-kratno povečavo v lahkem ohišju.

Fiksna zaslonka
Če se zaslonka v celotnem obsegu goriščne razdalje ne spremeni, fotograf lahko nastavi osvetlitev na najbolj odprto zaslonko in uporabi povečavo do 105 mm, ne da bi upočasnil hitrost zaklopa.

Stabilizator slike
EF 24-105 mm f/4L IS USM ima Canonov stabilizator slike (IS), ki omogoča približno tri zaslonke daljše čase pri šibki svetlobi, kot če ne bi imeli stabilizacije Objektiv je idealen za fotografiranje brez stativa, stabilizator slike pa omogoča približno tri zaslonke daljše čase pri šibki svetlobi, kot če ne bi imeli stabilizacije, ne da bi to vplivalo na zameglitev slike.

Izjemni elementi UD in asferični elementi objektiva
Objektiv sestavljajo: element stekla Super UD (zelo nizka razpršitev) za odpravljanje sekundarne kromatične aberacije in elementi asferične leče za odpravljanje sferične aberacije. To zagotavlja jasne, visoko kontrastne in nepopačene slike v celotnem obsegu povečave brez barvnih obrob ob orisu predmeta.

Samodejno ostrenje
Obroč USM (ultrazvočni motor) uporablja ultrazvočne vibracije za izvajanje odzivnega, hitrega in skoraj neslišnega samodejnega ostrenja. Držalni navor zelo natančno in brez preseganja zaustavi skupino objektiva za ostrenje. Stalna ročna razveljavitev ostrenja je mogoča brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja. Najmanjša razdalja ostrenja je 0,45 m v celotnem obsegu povečave.

Premazi Super Spectra
Izboljšani premazi Super Spectra leče in oblikovan element leče preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja, ki se zaradi odbijanja svetlobe od tipala pogosteje pojavita pri digitalnih fotoaparatih. Premazi zagotavljajo tudi natančno uravnoteženost barv in povečajo kontrast živahnih visokokakovostnih slik.

Prijetna zameglitev ozadja
Skoraj povsem krožna zaslonka omogoči, da ustvarite enakomerno in privlačno zamegljeno ozadje.

Pripomočki
Priložena sta sončna zaslonka v obliki cveta in mehka torbica.


Predstavitev proizvajalca
 • Premer filtra 77 mm
 • Stabilizator da
 • Bajonet Canon EOS
 • Tip objektiva Zoom
 • Dimenzije 83,5 x 107 mm
 • Goriščna razdalja 24-105 mm
 • Max. zaslonka f/4
 • Min. razdalja ostrenja 0,45 m
 • Min. zaslonka f/22
 • Povečava 0,23x
 • Teža 670 g
 • V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Specifikacije
Goriščna razdalja 24-105 mm
Max. zaslonka f/4
Min. zaslonka f/22
Min. razdalja ostrenja 0,45 m
Stabilizator da
Dimenzije 83,5 x 107 mm
Teža 670 g
V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Premer filtra 77 mm
Povečava 0,23x

Košarica  

Košarica je prazna

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Blagajna

Theta
Canon-5D-Mark-IV
Griptight
Joby-battery-grip