Znižano Canon objektiv EF 85 F/1,2 L II USM Povečaj

Canon objektiv EF 85 F/1,2 L II USM

Canon Canon

CAN85/1,2

Novo

EF 85 mm f/1.2L USM II je izjemno svetel objektiv z vrhunsko optično zmogljivostjo. Največja odprtost zaslonke meri f/1.2, zato objektiv omogoča fotografiranje brez bliskavice pri šibki svetlobi in izredno mehko zamegljeno ozadje.

Podrobnosti

Rok dobave 7 dni

1 849,00 €

z davkom

2 299,90 € z davkom

-20%

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Izdelek je vključen v Canon Cashback akcijo, ki poteka med 15.11.2017 in 31.01.2018. Registracija in vložitev zahtevka za vračilo denarja Cashback morata biti opravljeni do vključno 14. februarja 2018 na spletnem naslovu https://www.canon.si/cashback/. Akcija velja za izbrane izdelke katerih dobava je mogoča do zaključka akcije.


Kakovost serije L

EF 85 mm f/1.2L USM II izpolnjuje Canonove visoke standarde za natančno optiko. Serija L je Canonov glavni izbor profesionalnih objektivov in združuje izjemno zmogljivost fotografiranja in izvrstno uporabo z zgradbo, ki je odporna na prah in vlago.

Velika odprtina zaslonke f/1.2
Največja odprtost zaslonke f/1.2 zagotavlja neverjetno hitrost fotografiranja pri šibki svetlobi brez potrebe po uporabi bliskavice. Velika zaslonka omogoči tudi podrobno nadzorovanje globine polja za fotografiranje očarljivih portretov.

 

Odlična enakomerna zameglitev ozadja
S krožno zaslonko ohišja je mogoče ustvariti privlačno in enakomerno zameglitev ozadja, če predmete postavite v ospredje z uporabo široke zaslonke.

Hitro in tiho samodejno ostrenje
Obroč USM (ultrazvočni motor) uporablja ultrazvočne vibracije za pogon hitrega in skoraj neslišnega samodejnega ostrenja. Izjemno hitra enota CPE in izboljšani algoritmi samodejnega ostrenja dodatno izboljšajo hitrost samodejnega ostrenja. Dober držalni navor zaustavi skupino objektiva za ostrenje brez preseganja. Mehanična stalna ročna razveljavitev ostrenja je mogoča brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja.

Premazi Super Spectra
Premazi Super Spectra in oblikovanje elementov leče preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja, ki se zaradi odbijanja svetlobe od tipala pogosteje pojavita pri digitalnih fotoaparatih. Premazi zagotavljajo tudi natančno uravnoteženost barv in povečajo kontrast živahnih visokokakovostnih slik.

Posredovanje informacij o razdalji do E-TTL II
Objektiv vrne informacijo o razdalji sistemu bliskavice E-TTL II v fotoaparatu in tako zagotovi optimalno merjenje bliskavice pri fotografiranju v vsaki situaciji.

Pripomočki
K objektivu EF 85 mm f/1.2L USM II sta priložena pokrov valjastega objektiva in mehka torbica.


Predstavitev proizvajalca

Podatki

Min. razdalja ostrenja 0,95 m
Stabilizator ne
Min. zaslonka f/16
Max. zaslonka f/1,2
V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Dimenzije 91,5 x 84,0 mm
Teža 1025 g
Goriščna razdalja 85 mm
Premer filtra 72 mm
Povečava 0,11x
Garancija 2 leti
Bajonet Canon EOS
Tip objektiva Fiksni
Tip objektiva (senzor) FX (Full Frame)
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.