Izdelki

e-novice

Tamron
Canon Imaging Partner

Canon objektiv EF 70-200 mm F/4 L IS USM

1 129,00 € z DDV

V košarico

1 427,40 € z DDV

(znižano za 20,91 %)

Zaloga: Na zalogi

Znižano!
Kompakten, prenosen in lahek objektiv s stabilizatorjem slike, ki doprinese k štiri stopnje daljšemu osvetlitvenemu času. Temelji na optiki objektiva serije L in izstopa zaradi svoje optične zmogljivosti in delovanja.

 Izdelek je vključen v Canon Cashback akcijo, ki traja od 17. 5. 2017 do 31.7. 2017. Vračilo kupnine se na bančni račun nakaže po registraciji nakupa na spletni strani www.canon.si/cashback.  Akcija velja za izdelke iz zaloge.

Stabilizator slike, ki doprinese k štiri stopnje daljšemu osvetlitvenemu času

EF 70-200 mm f/4L IS USM je prvi objektiv na svetu, ki ima stabilizator slike (IS) ki doprinese k štiri stopnje daljšemu osvetlitvenemu času. Idealen za fotografiranje brez stativa, izjemno natančen in občutljiv stabilizator slike v mnogih primerih sploh ne kliče po uporabi stativa. Hitrosti zaklopa so do 4 vrednosti počasnejše, kot bi bile drugače (na primer 1/15 sekunde namesto 1/200), vendar to ne vpliva na zameglitev slike. Pri stabilizaciji način 2 stabilizatorja slike onemogoči le neželeno navpično tresenje.

Kakovost serije L
Objektiv ustreza Canonovim visokim standardom serije L glede optike, kakovosti slike, zanesljivosti in zmožnosti upravljanja. Jasnost in visokokakovosten kontrast slik sta zagotovljena v celotnem okvirju in celotnem obsegu povečave. V težkih razmerah se je nanj mogoče zanesti, saj njegova kovinska in polikarbonatna zgradba s posebnimi tesnili za zaščito pred zunanjimi vplivi prepreči vstop prahu in vlage.

Lahek
Ker je EF 70-200 mm f/4L IS USM dolg samo 172 mm in tehta zgolj 760 g, je idealen za naloge, ko je za na pot potrebna lahka, a vseeno zmogljiva oprema, ki zagotavlja dobro upravljanje in kakovost slik.

Fiksna zaslonka
Če se zaslonka v celotnem obsegu goriščne razdalje ne spremeni, fotograf lahko nastavi osvetlitev na najširšo zaslonko in uporabi povečavo do 200 mm, ne da bi upočasnil hitrost zaklopa. Dolžina objektiva ostane med povečavo in ostrenjem nespremenjena.

Fluoritni elementi in elementi UD objektiva
Objektiv sestavljajo en fluoritni element in dva elementa stekla UD (zelo nizka razpršitev), ki odpravljajo sekundarne kromatične aberacije. To zagotavlja jasne, visoko kontrastne in nepopačene slike v celotnem obsegu povečave brez barvnih obrob ob orisu predmeta.

Samodejno ostrenje
USM (ultrazvočni motor) obročaste vrste zagotavlja odzivno, hitro in tiho samodejno ostrenje. Odličen držalni navor zelo natančno in brez preseganja ustavi skupino objektiva za ostrenje. Stalna ročna razveljavitev ostrenja je mogoča brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja. Najmanjša razdalja ostrenja je 1,2 m v celotnem obsegu povečave.

Premazi Super Spectra
Izboljšani premazi Super Spectra in oblika elementov leče preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja. Premazi zagotavljajo tudi natančno uravnoteženost barv in zaostrijo kontrast slik.

Prijetna zameglitev ozadja
Elektromagnetna zaslonka (EMD) ima skoraj povsem krožno zaslonko, ki se uporablja za ustvarjanje privlačnega enakomerno zamegljenega ozadja.

Pripomočki
Priložena sta pokrov valjastega bajoneta in mehka torbica.

 

Predstavitev proizvajalca

 • Premer filtra 67 mm
 • Stabilizator da
 • Garancija 2 leti
 • Bajonet Canon EOS
 • Tip objektiva Zoom
 • Dimenzije 76 x 172 mm
 • Goriščna razdalja 70-200 mm
 • Max. zaslonka f/4
 • Min. razdalja ostrenja 1,2 m
 • Min. zaslonka f/32
 • Povečava 0,21x
 • Teža 760 g
 • V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Specifikacije
Goriščna razdalja 70-200 mm
Max. zaslonka f/4
Min. zaslonka f/32
Min. razdalja ostrenja 1,2 m
Stabilizator da
Dimenzije 76 x 172 mm
Teža 760 g
V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Premer filtra 67 mm
Povečava 0,21x
Garancija 2 leti

Košarica  

Košarica je prazna

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Blagajna

Tamron 24-70/2,8
Tamron 16-300
Tamron 70-300
Tamron 18-200