Znižano Canon objektiv EF 50 F/1,4 USM + Lenspen Povečaj

Canon objektiv EF 50 F/1,4 USM + Lenspen

Canon Canon

CAN50/1,4USM

Novo

Lahko prenosen standardni objektiv izjemne kakovosti. Dve leči z visokim indeksom lomljenja in nova Gaussova optika odpravljajo astigmatizem in astigmatično razliko. Izrazite slike z majhnim učinkom bleščanja so zagotovljene tudi pri največji odprtosti zaslonke.

Podrobnosti

Na zalogi

359,90 €

z davkom

434,30 € z davkom

-17%

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Vsebina pakiranja

Podrobnosti

Izdelek je vključen v Canon Cashback akcijo, ki poteka med 15.11.2017 in 31.01.2018. Registracija in vložitev zahtevka za vračilo denarja Cashback morata biti opravljeni do vključno 14. februarja 2018 na spletnem naslovu https://www.canon.si/cashback/. Akcija velja za izbrane izdelke katerih dobava je mogoča do zaključka akcije.

Vsestranska, kompaktna zasnova standardnega objektiva

Gaussova optika, skupaj z dvema visokolomljivima elementoma leče omogoča fotografom na vseh področjih, da zajemajo jasne, čiste slike, tudi pri široko odprti zaslonki f/1,4. Objektiv je idealen za krajinsko in popotniško fotografijo ter tudi za portrete in reportažo.

Ultrazvočno ostrenje
Ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. Na voljo je tudi stalna ročna preglasitev, s katero lahko popravite izostritev, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Mehka zameglitev ozadja
Skoraj okrogla membrana zaslonke daje neizostrenim delom mehkejši, enakomernejši pridih. Ostri predmeti v ospredju izstopajo iz gladko zamegljenega ozadja.

Premaz Super Spectra
Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in izboljšajo kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata.

 

Podatki

Min. razdalja ostrenja 0,45 m
Stabilizator ne
Min. zaslonka f/22
Max. zaslonka f/1,4
V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Dimenzije 73,8 x 50,5 mm
Teža 290 g
Goriščna razdalja 50 mm
Premer filtra 58 mm
Povečava 0,15x
Garancija 2 leti
Bajonet Canon EOS
Tip objektiva Fiksni
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.