Canon objektiv EF 50mm f/1.2L USM
Canon objektiv EF 50mm f/1.2L USM

Canon objektiv EF 50mm f/1.2L USM

CAN50/1,2LUSM
Ni na zalogi
1.649,00 €
Z DDV

Odprite zaslonko in vstopite v svet novih priložnosti. Z eno največjih zaslonk med objektivi svojega razreda je EF 50 mm f/1.2L USM izjemno svetel objektiv, ki z lahkoto deluje pri šibki svetlobi; idealen je za nadzorovanje globine polja in za fotografiranje v zaprtih prostorih brez bliskavice.

 

Kakovost serije L

EF 50 mm f/1.2L USM izpolnjuje Canonove visoke standarde za natančno optiko. Serija L je Canonov glavni izbor profesionalnih fotografov in združuje izjemno zmogljivost fotografiranja in izvrstno uporabo z zgradbo, ki je odporna na prah in vlago.

Velika zaslonka f/1.2
Velika odprtost zaslonke f/1.2 zagotavlja neverjetno hitrost fotografiranja pri šibki svetlobi brez potrebe po uporabi bliskavice. Odprta zaslonka omogoči tudi podrobno nadzorovanje globine polja.

Odlična enakomerna zameglitev ozadja
S krožno zaslonko ohišja je mogoče ustvariti privlačno in enakomerno zameglitev ozadja; objektiv je idealen za postavitev predmetov v ospredje z uporabo široke zaslonke in za fotografiranje očarljivih portretov.

Hitro in tiho samodejno ostrenje
Obroč vrste USM (ultrazvočni motor) uporablja ultrazvočne vibracije za pogon hitrega in skoraj neslišnega samodejnega ostrenja. Izjemno hitra enota CPE in izboljšan algoritem samodejnega ostrenja dodatno izboljšajo hitrost samodejnega ostrenja. Dober držalni navor zaustavi skupino objektiva za ostrenje brez preseganja. Mehanična stalna ročna razveljavitev ostrenja je mogoča brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja.

Premazi Super Spectra
Premazi Super Spectra in oblikovanje elementov leče preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja, ki se zaradi odbijanja svetlobe od tipala pogosteje pojavita pri digitalnih fotoaparatih. Premazi zagotavljajo tudi natančno uravnoteženost barv in povečajo kontrast živahnih visokokakovostnih slik.

Posredovanje informacij o razdalji do E-TTL II
Objektiv vrne informacijo o razdalji sistemu bliskavice E-TTL II združljivih fotoaparatov EOS in tako zagotovi optimalno merjenje bliskavice.

Pripomočki
K objektivu EF 50 mm f/1.2L USM sta priložena pokrov valjastega objektiva in mehka torbica.

 

Predstavitev proizvajalca

Garancija
2 leti
Dimenzije
85,5 x 65,5 mm
Teža
580 g
Bajonet
Canon EF
Vrsta
Fiksni
Kategorija
Običajno
Min. zaslonka
f/16
Max. zaslonka
f/1,2
Min. razdalja ostrenja
0,45 m
Goriščna razdalja
50 mm
Premer filtra
72 mm
Tip objektiva
Fiksni
Stabilizator
Ne
Povečava
0,15x

Dodatki

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Dodano v seznam želja
izdelek je dodan za primerjavo