Znižano Canon EOS 750D + 18-55 IS STM (KIT) Povečaj

Canon EOS 750D + 18-55 IS STM (KIT)

Canon Canon

CAN750DK1

Novo

DSLR fotoaparat z vgrajenim CMOS APS-C senzorjem ločljivosti 24,2 MP, Digic 6 slikovnim procesorjem, hibridnim CMOS ostrenjem pri snemanju videa in v načinu live View, povezavo Wi-Fi in NFC ter gibljivim LCD zaslonom. Zaporedno slikanje s hitrostjo 5 fps, 19-točkovni AF sistem, FullHD video. V kompletu z objektivom.

Podrobnosti

Rok dobave 7 dni

679,00 €

z davkom

799,90 € z davkom

-15%

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Izdelek je vključen v Canon Cashback akcijo, ki poteka med 15.11.2017 in 31.01.2018. Registracija in vložitev zahtevka za vračilo denarja Cashback morata biti opravljeni do vključno 14. februarja 2018 na spletnem naslovu https://www.canon.si/cashback/. Akcija velja za izbrane izdelke katerih dobava je mogoča do zaključka akcije.


Ponesite fotografije na višjo raven s fotoaparatom EOS 750D

S tehnologijo DSLR in pametnim samodejnim načinom boste fotografije ponesli na višjo raven.
Z najnovejšo tehnologijo DSLR lahko preprosto snemate neverjetne slike v osnovnem in ustvarjalnem načinu. Izbrali boste lahko tudi stopnjo želenega nadzora.
 
Premični zaslon za ustvarjalno okvirjanje
Raziščite ustvarjalne kote snemanja ter uživajte v preprostem in intuitivnem dostopu do krmilnikov s 7,7-centimetrskim (3,0-palčnim) vrtljivim zaslonom na dotik LCD.
 
Inteligentno iskalo
Fotoaparat EOS 750D je opremljen z inteligentnim iskalom, ki zagotavlja močno izboljšano fotografsko izkušnjo. Pri gledanju skozi iskalo lažje vidite točko ostrenja in vsako aktivno območje samodejnega ostrenja. Jasno so prikazane tudi informacije o fotografiranju.
 
Preprosto ujemite neverjetne podrobnosti v vsaki situaciji
S tipalom APS-C z ločljivostjo 24,2 milijona slikovnih pik snemajte žive, podrobne slike v visoki ločljivosti, z boljšim dinamičnim obsegom, manjšim šumom in odličnim nadzorom globine polja.Sledite hitremu dogajanju s hitrim in natančnim sistemom samodejnega ostrenja, ki je sestavljen iz 19 križnih točk za samodejno ostrenje.
 
Hiter procesor za dogajanje
Zmogljiv procesor DIGIC 6 omogoča snemanje v polni ločljivosti, s hitrostjo 5 sličic na sekundo – z njim ne boste zamudili nobenega odločilnega trenutka.
 
Odlični posnetki pri šibki svetlobi
Snemajte dragocene slike pri šibki svetlobi brez bliskavice s širokim obsegom občutljivosti ISO od 100 do 12.800 (razširljivo do ISO 25.600).
 
Preprosto vzpostavite povezavo in delite fotografije z vsem svetom
S tehnologijo Wi-Fi in NFC lahko hitro vzpostavite povezavo ter prenesete slike in videoposnetke v združljive pametne telefone, tablične računalnike, tiskalnike ali postajo Canon Connect Station za preprosto skupno rabo v družabnih omrežjih.
 
Oddaljeno snemanje
Fotoaparat upravljajte na daljavo iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika s programom Canon Camera Connect.
Snemanje kinematografskih filmov polne visoke ločljivosti naj bo enako preprosto kot fotografiranje
Fotoaparati DSLR omogočajo nadzor nad globino polja, zato lahko z njimi posnamete neverjetno podrobne filme v polni visoki ločljivosti, ki ustvarijo pravo kinematografsko vzdušje. Snemajte filme v obliki zapisa MP4 za hitrejšo skupno rabo prek spleta in preprostejši prenos v druge naprave.
S hibridnim samodejnim ostrenjem s tipalom CMOS III lahko preprosto snemate kinematografske filme v polni visoki ločljivosti. S tipalom boste sledili gibanju in gladko spreminjali ostrenje med predmeti.
 
Spodbudite svojo ustvarjalnost s preprostimi načini fotografiranja
Naj fotoaparat opravi delo namesto vas in z zbirko načinov prizorov preprosto snema ustvarjalne fotografije.
 
 

Podatki

Ločljivost tipala 24,2 MP
Občutljivost ISO 100–12800
RAW Da
LCD zaslon 7,6 cm (3 inče)
Ločljivost LCD zaslona 1.040.000 pik
Optično iskalo Da
Zaporedni posnetki 5 fps
Tip spominske kartice SD, SDHC ali SDXC (UHS-I)
Čas osvetlitve 30–1/4000 s
Hot shoe priključek Da
Napajanje LP-E17
Wi-Fi Da
Touchscreen Da
Dimenzije 131,9 x 100,7 x 77,8 mm
Teža 555 g
Bajonet Canon EOS
NFC Da
Tip objektiva (senzor) DX (APS-C)
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.