Razprodaja Canon EOS 760D + Tamron 18-200 VC Povečaj

Canon EOS 760D + Tamron 18-200 VC

Canon Canon

CAN760D

Novo

Zmoljiv DLSR fotoaparat z novim APS-C CMOS senzorjem ločljivosti 24,2 MP, ki v kombinaciji z novim RGB + IR senzorjem z amerjenje osvetlitve deluje zelo prepričljivo. Opremljen je s hibridnim CMOS AF III, ki močno pospeši ostrenje v LiveView načinu, Servo AF pa omogoča sledenje subjekta. Vgrajena Wi-Fi in NFC povezava

Podrobnosti

Na zalogi

799,00 €

z davkom

870,00 € z davkom

-8%

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Vsebina pakiranja

  • 1 x Tamron 18-200 F/3,5-6,3 Di II VC (Canon)
    TAM18-200VCC

    Univerzalni megazum objektiv z ekvivalentno goriščno razdaljo 28-310 mm, primeren za vsakodnevno, družinsko in popotniško rabo. Kompaktna izvedba, majhna teža (le 400g) in vgrajen stabilizator slike VC. Primeren za fotoaparate z APS velikostjo senzorja. Priložena sončna zaslonka.

    199,00 € 249,90 € -20.3681%

Podrobnosti

Ponesite fotografije na višjo raven s tem zmogljivim fotoaparatom DSLR

Izpopolnite svoje fotografije s tipalom z ločljivostjo 24,2 milijona slikovnih pik, prilagodljivim 19-točkovnim sistemom za samodejno ostrenje in vsestranskimi krmilniki.

Prilagodljivo 19-točkovno samodejno ostrenje
Fotoaparat EOS 760D s prilagodljivim sistemom samodejnega ostrenja z 19 točkami sledi predmetu med snemanjem športnih dogodkov, portretov ali pokrajin. Vsaka točka ostrenja je "križna točka", kar pomeni, da hitro in natančno poišče predmet. Na ta način lahko posnamete vrhunske rezultate, ne glede na to, ali fotografirate športne dogodke, portrete ali pokrajine.

Hiter procesor za dogajanje
S hitrim procesorjem DIGIC 6 lahko fotografirate do 5 sličic na sekundo in nikoli ne zamudite odločilnega trenutka. Merilni senzor s 7.560 slikovnimi pikami zagotavlja dosledno in natančno osvetlitev ter zaznavanje migetanja.

Zaznavanje migetanja
Migetajoča svetloba, ki jo med fotografiranjem na primer ustvarjajo fluorescentne žarnice, lahko povzroči nedosledno svetlost in barve. EOS 760D lahko take pogoje zazna in vsak posnetek sproži tako, da se ujema z najvišjo svetlostjo migetajočega vira svetlobe. Na ta način zagotavlja dosledne rezultate.

Ujemite osupljive podrobnosti
Tipalo z ločljivostjo 24,2 milijona slikovnih pik zajema neverjetne podrobnosti ter omogoča obrezovanje in povečavo slik za tiskanje, hiter procesor DIGIC 6 pa zagotavlja, da ne boste zamudili nobenega pomembnega trenutka.

Snemanje čudovitih kinematografskih filmov naj bo enako preprosto kot fotografiranje.
S fotoaparatom EOS 760D, opremljenim s tipalom CMOS III, ki zagotavlja tehnologijo samodejnega ostrenja, lahko snemate osupljive filme v polni visoki ločljivosti s kinematografsko globine polja. Omogoča neprekinjeno ostrenje in sledenje predmetu, da vaš predmet ostane jasen in izostren, ozadje pa čudovito zamegljeno. Podpora MP4 omogoča preproste prenose videoposnetkov. Zgornji zaslon LCD prikazuje nastavitve, da ohranite nadzor nad fotografiranjem. Na prosojnem zaslonu LCD so prikazane informacije o ostrenju in fotografiranju, elektronsko izravnavanje pa zagotavlja ravna obzorja. Prikaza na vrtljivem zaslonu na dotik in zgornjem zaslonu nudita vrhunski ustvarjalni nadzor med fotografiranjem. Tipka na zadnji strani omogoča hitro prilagoditev nastavitev fotografiranja, da lahko posnamete spontane dogodke.

V trenutku vzpostavite povezavo ter delite fotografije in filme
Preprosto delite fotografije s povezavama Wi-Fi in NFC fotoaparata EOS 760D. Napravi dotaknite skupaj, da pregledate prenesete posnetke in jih prenesete v pametni telefon, tablični računalnik ali postajo Canon Connect Station. Fotografirajte iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika. S fotografiranjem na daljavo lahko iz mobilnega telefona posnamete slike iz novih kotov. S to funkcijo boste tudi vi lahko na slikah, divje živali pa boste lahko fotografirali, ne da bi jih pri tem prestrašili.Najnovejše fotografije lahko predstavite svetu v storitvi Facebook®, irista in Flickr™ naravnost iz fotoaparata s storitvijo CANON iMAGE GATEWAY za prenos slik.
Povezava Wi-Fi omogoča preprosto brezžično tiskanje doma neposredno iz fotoaparata.
S fotoaparatom EOS 760D se preprosto dotaknite postaje Canon Connect Station in slike se bodo samodejno prenesle na eno mesto.

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Ločljivost tipala 24,2 MP
Občutljivost ISO 100–12800
RAW Da
LCD zaslon 7,6 cm (3 inče)
Ločljivost LCD zaslona 1.040.000 pik
Optično iskalo Da
Zaporedni posnetki 5 fps
Tip spominske kartice SD, SDHC ali SDXC (UHS-I)
Čas osvetlitve 30–1/4000 s
Hot shoe priključek Da
Napajanje LP-E17
Wi-Fi Da
Touchscreen Da
Dimenzije 131,9 x 100,9 x 77,8 mm
Teža 565 g
Bajonet Canon EOS
NFC Da
Tip objektiva (senzor) DX (APS-C)
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.