Izdelki

e-novice

Tamron
Canon Imaging Partner

Nikon D3400 + 18-105 VR (KIT) + SD16 GB + torba

599,00 € z DDV

V košarico

759,00 € z DDV

(znižano za 21,08 %)

Zaloga: Na zalogi

Lahek vstopni DSLR s tipalom ločljivosti 24,2 milijona slikovnih točk, 11-točkovnim sistemom avtomatskega ostrenja, procesorjem Nikon EXPEED 4, ISO občutljivostjo 100-25600, nizkoenergijsko Bluetooth povezavo Nikon Snapbridge, Full HD videoposnetki pri 60p, dolgo življensko dobo baterije (1200 posnetkov) in enostavnimi avtomatskimi načini. V kompletu z objektivom Nikon  AF-S DX 18-105 mm f/3.5-5.6G ED VR.

V kompletu:

Izdelek je vključen v Nikon Cashback akcijo, ki poteka med 24.10.2017 in 31.01.2018. Registracija in vložitev zahtevka za vračilo denarja Cashback morata biti opravljeni do vključno 15. februarja 2018 na spletnem naslovu www.nikon.si/cashback. Akcija velja za izbrane izdelke katerih dobava je mogoča do zaključka akcije.


S fotoaparatom D3400 je neverjetno enostavno fotografirati in deliti slike v kakovosti D-SLR.

Nikonova tehnologija SnapBridge omogoča, da fotoaparat povežete s pametno napravo prek povezave Bluetooth, s čimer fotografije sinhronizirate že med fotografiranjem. Telefon enostavno vzemite v roke in fotografije bodo v njem že pripravljene, da jih delite z drugimi – brez težav in brez čakanja.
Veliko tipalo formata DX s 24,2 milijona slikovnih točk zagotavlja izjemne rezultate pri šibki svetlobi ter skupaj z objektivom NIKKOR daje umetniški učinek zameglitve ozadja. Način vodnika vam je v pomoč pri razvoju vaših fotografskih sposobnosti, visokozmogljiva baterija pa omogoča, da je D3400 vedno pripravljen za akcijo.

 

PRESENETITE PRIJATELJE
S fotoaparatom D3400 je mogoče popolnoma enostavno ustvarjati visokokakovostne slike, ki navdušijo vse. Naredite korak naprej od le spontanih slik in uživajte v svobodi ustvarjanja osupljivih fotografij pri nizki svetlobi ali ustvarjanja portretov z mehko zamegljenim ozadjem. Pri snemanju fotografij ali videoposnetkov veliko tipalo formata DX s 24,2 milijona slikovnih točk skupaj z Nikonovim zmogljivim procesorjem EXPEED 4 in vašim objektivom NIKKOR zagotavlja slike, na katerih so vidne tudi najmanjše podrobnosti. Širok razpon svetlobne občutljivosti ISO 100–25600 pomeni zajem jasnih rezultatov tudi v skoraj popolni temi na koncertu ali med romantičnim večernim sprehodom. Tem izjemnim lastnostim se pridružuje še stalna povezava fotoaparata, zato lahko s ponosom delite ustvarjene posnetke. V trenutku.

 

STALNA POVEZAVA FOTOAPARATA S PAMETNO NAPRAVO
Svoje objave z družabnih omrežjih lahko v hipu popestrite s slikami kakovosti D-SLR. Nikonova prelomna aplikacija SnapBridge uporablja tehnologijo Bluetooth low energy, s katero zagotavlja stalno, energijsko varčno povezavo med fotoaparatom D3400 in vašim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Povezovanje fotoaparata a pametno napravo je enostavno. Nato je povezava stalno omogočena. Med fotografiranjem fotoaparat stalno sinhronizira fotografije s pametno napravo, ne glede na to, kje fotografirate, pri čemer ni treba vsakič znova vzpostavljati povezave. Pri tem vas naj ne skrbi poraba baterije fotoaparata, zato lahko pametno napravo nemoteno uporabljate še naprej. SnapBridge deluje v ozadju in vas ne moti pri ustvarjanju. Svojo pametno napravo preprosto vzemite v roke in fotografije bodo že v njej: velikost slik, ki se sinhronizirajo med fotografiranjem, se samodejno prilagodi za preprosto pregledovanje, poleg tega pa jih lahko hitro objavite v družabnih omrežjih. Fotoaparat lahko slike s pametno napravo sinhronizira tudi, ko je v načinu mirovanja. Zmogljivo upodabljanje fotoaparata D3400 omogoča ustvarjanje vsebin, ki se jim vaši sledilci ne bodo mogli upreti. SnapBridge omogoča takojšnje objavljanje.

 

BOLJŠE SLIKE LAHKO NAREDITE POVSOD
Ker je dovolj majhen in priročen tudi na poti, je D3400 odličen fotoaparat za ustvarjanje nepozabnih fotografij in videoposnetkov v visoki ločljivosti. Fotografirate lahko dalj časa in z enim polnjenjem³ posnamete tudi do 1200 posnetkov, kar omogočata energijsko varčna zasnova fotoaparata in visokozmogljiva baterija. Velik visokoločljivostni zaslon LCD velikosti 7,5 cm (3 palce) omogoča kadriranje in ogled fotografij ter uporabo posebnih učinkov s popolno jasnostjo. Način vodnika v fotoaparatu je vedno na voljo za navodila po korakih, če jih boste potrebovali. Če se s fotografijo D-SLR šele seznanjate ali pa se želite naučiti kaj novega, je način vodnika odličen pripomoček: natančno vam prikaže, kako prilagoditi nastavitve fotoaparata za optimalne fotografije in videoposnetke – kot da bi ob sebi imeli strokovnjaka za fotografijo.


NATANČNOST IN PRIVLAČEN VIDEZ
Šele, ko uporabite Nikonov fotoaparat D-SLR, začutite hitrost, natančnost in enostavnost uporabe, ki zagotavlja tako enostavno in hkrati vrhunsko fotografijo. Ne glede na to ali s fotoaparatom fotografirate od blizu ali daleč, se bo njegov izredno natančen sistem samodejnega ostrenja hitro osredotočil na motiv in ga obdržal izostrenega. Ko se dogajanje začne, ga lahko s fotoaparatom D3400 fotografirate s hitrostjo pet posnetkov na sekundo, kar pomeni, da lahko v vsaki sekundi naredite pet izjemnih fotografij. Legendarni objektivi NIKKOR brez izjeme zagotavljajo fotografije z neprekosljivimi barvami in ostrino. Znana Nikonova ergonomija pa zagotavlja enostaven dostop do vseh glavnih nastavitev. Optično iskalo fotoaparata zagotavlja uspešnejšo kompozicijo fotografij kot pri fotografiranju s pametnim telefonom ali kompaktnim fotoaparatom. Tako začutite samo bistvo fotografije: približajte oko iskalu in dobili boste jasen pogled skozi objektiv. Pri uporabi iskala vas ne moti sončna svetloba ali druge motnje, zato se lahko v celoti posvetite motivu. Fotografiranje z iskalom omogoči tudi, da boste mirneje držali fotoaparat in zato dosegli še mirnejše fotografije, kar je zlasti pomembno pri fotografiranju oddaljenih motivov z daljšim objektivom.

 

VIDEOPOSNETKI V POLNI LOČLJIVOSTI HD
Pri fotografiranju s fotoaparatom D3400 izkusite šele polovico zabave. Ko je priložnost primerna za snemanje videoposnetka, boste s funkcijo fotoaparata D-videoposnetek lahko posneli kakovostne HD-videoposnetke v polni ločljivosti z vsemi podrobnostmi pri hitrostih snemanja do 50p/60p. Stalno samodejno ostrenje ohranja posnetek popolnoma oster tudi, ko se začne motiv premikati. Poleg tega lahko enostavno snemate ulične prizore ponoči ali zabave v zaprtih prostorih, kar vam omogoča fotoaparatov širok razpon svetlobne občutljivosti ISO. Za dodatno popestritev vam Nikonova paleta objektivov NIKKOR DX omogoča enostavno ustvarjanje filmskih videoposnetkov, ki vam jih bodo vsi zavidali. S hitrim objektivom NIKKOR formata DX, kot je AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G, lahko motiv postavite v ospredje in ga obdate s čudovito zamegljenim ozadjem. Pri snemanju s standardnim objektivom AF-P DX NIKKOR 18-55mm se na posnetkih dogajanja zvokov ostrenja praktično ne sliši.

 

BODITE USTVARJALNI
D3400 ima vse potrebno, da vas pri ustvarjanju ne bo omejeval. Deset različnih učinkov, vgrajenih v fotoaparatu, slikam doda umetniški pridih. Pred fotografiranjem preprosto izberite učinek, ki ga želite uporabiti. Meni za retuširanje v fotoaparatu omogoča svobodno in hitro dodajanje ambientalnih učinkov po fotografiranju. Naprednejše možnosti omogočajo možnosti vgrajene funkcije Picture Control, s katerimi lahko izpilite nastavitve, kot sta kontrast in nasičenost, zato so lahko slike videti natančno tako, kot si zamislite. Fotografije lahko tudi sproti izrežete, če med predvajanjem povečanih posnetkov pritisnite gumb »i«. Povezava SnapBridge fotoaparata omogoča, da kreativni proces nadaljujete v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Z brezhibno sinhronizacijo fotografij lahko enostavneje kot kdaj koli prej pregledate ustvarjena dela v pametni napravi ali slike urejate naprej s priljubljeno aplikacijo.

 

VAŠ FOTOAPARAT NIKON D-SLR PREDSTAVLJA ZAČETEK VAŠE FOTOGRAFSKE PUSTOLOVŠČINE
Nikon D-SLR je veliko več kot le fotoaparat. Je vaša možnost, da raziščete cel nov svet fotografije. Od legendarnih objektivov NIKKOR do enostavno uporabnih Nikonovih bliskavic – vaš fotoaparat D-SLR je del neskončno razširljivega sistema, ki lahko raste skupaj z vami. Kakovost objektivov NIKKOR je ključna prednost fotoaparatov Nikon D-SLR v primerjavi z vsemi drugimi vrstami fotoaparatov. Fotoaparat D3400 je združljiv z obsežno serijo objektivov NIKKOR formata DX, s katerimi boste pripravljeni na vse. Uporabite hiter objektiv s fiksno goriščno razdaljo za fotografije s čudovito zamegljenim ozadjem, teleobjektiv za oddaljene motive ali širokokoten objektiv za dramatično kompozicijo. Ko boste želeli raziskati možnosti ustvarjanja s svetlobo, vam bodo uveljavljene Nikonove bliskavice Speedlight olajšale delo. Te prenosne bliskavice poenostavijo razpršitev ali mehčanje svetlobe, zato lahko poudarite slike, narejene pri dnevni svetlobi, izboljšajte tiste, zajete v mraku, ali izpostavite podrobnosti motiva, ko svetloba iz ozadja ni najboljša.

 

Predstavitev proizvajalca

 • Stabilizator ne
 • Touchscreen Ne
 • Vodotesen Ne
 • Garancija 1 leto
 • Ekviv. goriščna razdalja Lastnost objektiva
 • RAW Da
 • Optično iskalo Da
 • Hot shoe priključek Da
 • Wi-Fi Ne
 • GPS Ne
 • LCD zaslon 7,6 cm (3 inče)
 • Max. zaslonka Lastnost objektiva
 • Min. zaslonka Lastnost objektiva
 • Min. razdalja ostrenja Lastnost objektiva
 • Optični zoom Lastnost objektiva
 • Ločljivost tipala 24,2 MP
 • Bajonet Nikon
 • NFC Ne
 • Tip objektiva (senzor) DX (APS-C)
 • Čas osvetlitve 1/4000 - 30 s
 • Dimenzije 124 x 98 x 75,5 mm
 • Ločljivost LCD zaslona 921.000 točk
 • Napajanje Li-ion baterija EN-EL14a
 • Občutljivost ISO ISO 100-25600
 • Posebnost Bluetooth povezava SnapBridge
 • Teža 445 g z baterijo in pomnilniško kartico
 • Tip spominske kartice SD/SDHC/SDXC
 • Video Full HD 1920x1080 pri 60p
Specifikacije
Ločljivost tipala 24,2 MP
Ekviv. goriščna razdalja Lastnost objektiva
Max. zaslonka Lastnost objektiva
Min. zaslonka Lastnost objektiva
Optični zoom Lastnost objektiva
Občutljivost ISO ISO 100-25600
LCD zaslon 7,6 cm (3 inče)
Ločljivost LCD zaslona 921.000 točk
Min. razdalja ostrenja Lastnost objektiva
Čas osvetlitve 1/4000 - 30 s
RAW Da
Video Full HD 1920x1080 pri 60p
Stabilizator ne
Optično iskalo Da
Hot shoe priključek Da
Vodotesen Ne
Wi-Fi Ne
GPS Ne
Touchscreen Ne
Tip spominske kartice SD/SDHC/SDXC
Napajanje Li-ion baterija EN-EL14a
Dimenzije 124 x 98 x 75,5 mm
Teža 445 g z baterijo in pomnilniško kartico
Posebnost Bluetooth povezava SnapBridge
Garancija 1 leto

Košarica  

Košarica je prazna

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Blagajna

Instax Mini 9
Joby Magnetic Impulse
Nikon D850
Theta SC