Znižano Canon PowerShot G1 X Mark II Povečaj

Canon PowerShot G1 X Mark II

Canon Canon

CANG1XMK2

Novo

PowerShot G1 X Mark II z velikim tipalom in objektivom s hitro zaslonko f/2 v ohišju kompaktnega fotoaparata zagotavlja rezultate in raznolikost fotoaparatov DSLR. 

Podrobnosti

Na zalogi

599,00 €

z davkom

899,00 € z davkom

-33%

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Izdelek je vključen v Canon Cashback akcijo, ki poteka med 15.11.2017 in 31.01.2018. Registracija in vložitev zahtevka za vračilo denarja Cashback morata biti opravljeni do vključno 14. februarja 2018 na spletnem naslovu https://www.canon.si/cashback/. Akcija velja za izbrane izdelke katerih dobava je mogoča do zaključka akcije.


Kompaktni fotoaparat, ki zagotavlja kakovost slik na ravni fotoaparatov DSLR

Površina tipala vrste 1,5, s katerim je opremljen fotoaparat PowerShot G1 X Mark II, je z velikostjo 18,7 x 14,0 mm podobna površini tipala APS-C. Z ločljivostjo 12,8 milijona slikovnih pik (3:2) in Canonovo tehnologijo CMOS zagotavlja kakovost slik, ki smo jo vajeni pri fotoaparatih DSLR. S tipalom za fotografiranje z več vidikov lahko zajamete slike z 12,8 milijona slikovnih pik v razmerju 3:2 ali slike s 13,1 milijona slikovnih pik v razmerju 4:3 z enako učinkovito goriščno razdaljo.* 


Odlični rezultati ob nizki svetlobi
Tipalo vrste 1,5 in procesor DIGIC 6 fotoaparata PowerShot G1 X Mark II zagotavljata vrhunske rezultate vse do vrednosti ISO 12.800. Sistem HS v kombinaciji s svetlim objektivom f/2-3,9 v največji meri izkoristi razpoložljivo svetlobo okolice za doseganje izredne jasnosti in ostrine v vsakršnih pogojih. Sistem pametne stabilizacije slike izbere med 8 možnostmi najboljši način stabilizacije slike in tako zmanjša tresenje ter zameglitev pri fotografiranju.

Natančnost objektiva s 5-kratno povečavo
Fotoaparat PowerShot G1 X Mark II ima 24-milimetrski širokokotni objektiv s 5-kratno povečavo. Canonova natančna tehnologija in napredno znanje o objektivih zagotavljata ostre slike visoke ločljivosti. Veliko tipalo vrste 1,5 v kombinaciji s svetlo zaslonko f/2-3,9 z 9 lopaticami poskrbi za razločno osamitev predmeta in enakomerno zameglitev ozadja.

Ujemite trenutek
Procesor DIGIC 6 zagotavlja hitro in odzivno delovanje, zato boste vedno pripravljeni za fotografiranje odločilnega trenutka. 31-točkovno ostrenje AiAF visoke gostote hitro in natančno izostri predmete, medtem ko lahko preciznejše nastavitve ostrenja prilagajate ročno z enim od dveh obročev za nadzor, nameščenih okrog telesa objektiva. Natančnost lahko še povečate z ročnim poudarjanjem ostrenja, tako da označite območja ostrenja.

Brezžično oddaljeno fotografiranje in sinhronizacija fotografij
Z gumbom za povezavo mobilne naprave ali s funkcijo NFC vzpostavite brezžično povezavo med fotoaparatom PowerShot G1 X Mark II in združljivo pametno napravo. Ko je povezava vzpostavljena, lahko s programom Canon CameraWindow brezžično upravljate fotoaparat PowerShot G1 X Mark II z oddaljenosti do 5 metrov. Gumb za povezavo mobilne naprave se lahko dodeli tudi sinhronizaciji fotografij, ki omogoča varnostno kopiranje slik in videoposnetkov v registrirani domači računalnik, Flickr™ in Google Drive™ prek storitve CANON iMAGE GATEWAY.**

Zasnovan posebej za vas
Prilagodite PowerShot G1 X Mark II svojemu načinu uporabe. Pogosto uporabljane funkcije lahko dodate v meni funkcij po meri, da boste laže našli, ko jih boste potrebovali. Prilagodljiva obroča za nadzor, nameščena okrog telesa objektiva, lahko programirate za spreminjanje različnih nastavitev.

Zajemanje z vseh kotov
Visokokakovostni zaslon LCD na dotik z ločljivostjo 1.040.000 slikovnih pik uporablja barvno reprodukcijo sRGB, s katero zagotavlja brezhibno natančnost barv, jasnost slik in kontrast. Zaradi nagibnega zaslona in intuitivnih ukazov PowerShot G1 X Mark II omogoča hitro in preprosto uporabo tudi pri fotografiranju pod neobičajnimi koti. Če želite fotoaparat uporabljati na običajnejši način, ga opremite z odzivnim elektronskim iskalom, ki ga lahko dokupite.

Nove ustvarjalne možnosti
Preizkušajte napredne načine fotografiranja in odkrivajte nove ustvarjalne možnosti. Ročni način HDR in način zamegljevanja ozadja zajameta več slik v hitrem zaporedju in jih združita v rezultat profesionalnega videza. Zvezdnati načini omogočajo preprosto zajemanje spektakularnih astrofotografij.

Preprost potek dela
14-bitne datoteke RAW in programska oprema Canon DPP povečajo kakovost med naknadno obdelavo in jih lahko brez težav vključite v obstoječe postopke urejanja in tiskanja.

Ergonomična uporaba
Serija fotoaparatov PowerShot G1 X Mark II z izboljšanim oprijemom (na voljo v Evropi, na Bližnjem vzhodu in Afriki) ima veliko ergonomično držalo, ki zagotavlja optimalno uporabo.

Predstavitev proizvajalca

*Tipalo za fotografiranje z več vidikov zajame slike z 12,8 milijona slikovnih pik v razmerju 3:2 s privzetimi nastavitvami. Z enako učinkovito goriščno razdaljo je mogoče zajeti slike s 13,1 milijona slikovnih pik v razmerju 4:3.
**Podpora za brezžično povezavo je odvisna od naprave in regije


Podatki

Ločljivost tipala 12.8 MP
Občutljivost ISO 100-12800
Ekviv. goriščna razdalja 24-120 mm
Min. razdalja ostrenja od 5 cm
RAW Da
Vodotesen Ne
Video 1080p, 30 fps
Stabilizator da
Max. zaslonka f/2,0–f/3,9
LCD zaslon 7,6 cm (3 inče)
Ločljivost LCD zaslona 1.040.000 točk
Optično iskalo Ne
Zaporedni posnetki 5,2 fps
Tip spominske kartice SD, SDHC, SDXC
Čas osvetlitve 1/4000 - 60 s
Hot shoe priključek Da
Napajanje Li-Ion baterija NB-12L
Wi-Fi Da
GPS Ne
Touchscreen Da
3D posnetki Ne
V kompletu Li-Ion baterija NB-12L , polnilec, pokrovček objektiva, ovratni trak
Dimenzije 116,3 x 74,0 x 66,2 mm
Teža 558 g
Posebnost Gibljiv LCD zaslon
Goriščna razdalja 12,5 – 62,5 mm
Optični zoom 5x
Garancija 1 leto
NFC Da
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.