Izdelki

e-novice

Tamron
Canon Imaging Partner
Nikon objektiv AF-S 20 mm f/1.8G ED

Nikon objektiv AF-S 20 mm f/1.8G ED

749,00 € z DDV

V košarico

849,00 € z DDV

(znižano za 11,78 %)

Zaloga: Rok dobave 7 dni

Znižano!
Objektiv AF-S Nikkor 20 mm f/1.8G ED formata FX se ponaša s svetlejšo zaslonko, hitrejšim in tišjim samodejnim ostrenjem ter izboljšanimi optičnimi lastnostmi. Objektiv za vse, ki želijo pretiravati s perspektivami, razširiti prostor ali zajeti prostorske fotografije.

Kompakten in vsestranski objektiv lahko uporabljate pri fotografiranju notranjih prostorov, uličnih reportaž, prostranih pokrajin in celo pod vodo ter je odlična izbira za snemanje prostorskih videoposnetkov.

Hiter objektiv formata FX s fiksno goriščno razdaljo 20 mm (30 mm, kadar se uporablja z Nikonovim zrcalnorefleksnim fotoaparatom formata DX).

Ultraširok kot zajema: pretiravajte s perspektivami, razširite prostor in ustvarite posnetke, ki gledalca potegnejo vase. Odlična izbira za fotografiranje interierja, uličnih reportaž, prostranih pokrajin in celo pod vodo, pa tudi za snemanje filmskih kadrov.

Svetla zaslonka f/1,8: poskrbi za značilne posnetke z majhno globinsko ostrino in čudovito mehkim ozadjem. Na voljo vam je prilagodljivost pri fotografiranju s krajšimi časi zaklopa, zagotovljeni so jasni posnetki pri šibki svetlobi, hkrati pa je svetla tudi slika v iskalu.

Posnetki visoke ločljivosti: objektiv je zasnovan tako, da izpolnjuje zahteve sodobnih tipal z velikim številom slikovnih točk ter zagotavlja osupljive fotografije in videoposnetke v ločljivosti HD. Moderna optična zasnova zagotavlja visoko ločljivost in kontrast, točkovni viri svetlobi pa so upodobljeni z najmanjšo možno napako kome.

Izjemna optična zmogljivost: dva elementa iz ED-stekla in dve asferični leči zagotavljajo jasne in čudovite posnetke. Popačenje je izjemno dobro nadzorovano za tako širok kot zajema in večina oblik odstopanj in barvnih aberacij je učinkovito zmanjšana.

Nanokristalna prevleka: zmanjšuje podvojene vire svetlobe in notranji odboj za bolj jasno reprodukcijo motiva tudi pri osvetlitvi od zadaj.

Najmanjša razdalja ostrenja: 0,2 m. Omogoča fotografiranje od blizu, tako da motivi zapolnijo kader.

Kompaktno in lahko ohišje: zagotavlja enostavno prenosljivost.

Predstavitev proizvajalca

 • Premer filtra 77 mm
 • Stabilizator ne
 • Garancija 1 leto
 • Bajonet Nikon
 • Tip objektiva Fiksni
 • Dimenzije 82,5 x 80,5 mm
 • Goriščna razdalja 20 mm
 • Max. zaslonka f/1,8
 • Min. razdalja ostrenja 20 cm
 • Min. zaslonka f/16
 • Teža 355 g
 • V kompletu 77-mm zaskočni sprednji pokrovček objektiva LC-77, zadnji pokrovček objektiva LF-4 Sončna zaslonka HB-72, prilagodljiva torbica za objektiv CL-1015
Specifikacije
Goriščna razdalja 20 mm
Max. zaslonka f/1,8
Min. zaslonka f/16
Min. razdalja ostrenja 20 cm
Stabilizator ne
Dimenzije 82,5 x 80,5 mm
Teža 355 g
V kompletu 77-mm zaskočni sprednji pokrovček objektiva LC-77, zadnji pokrovček objektiva LF-4 Sončna zaslonka HB-72, prilagodljiva torbica za objektiv CL-1015
Premer filtra 77 mm
Garancija 1 leto

Košarica  

Košarica je prazna

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Blagajna

Instax Mini 9
Joby Magnetic Impulse
Nikon D850
Theta SC