Znižano Nikon objektiv 58 mm F/1.4 Povečaj

Nikon objektiv 58 mm F/1.4

Nikon

NIK58/1,4

Novo

Izjemen objektiv formata FX s fiksno 58-mm goriščno razdaljo z veliko zaslonko f/1,4.
Objektiv je zasnovan tako, da deluje optimalno z najbolj odprto zaslonko in premika meje kakovosti slike. Resnično v povsem svojem razredu – 58-mm goriščna razdalja je enaka kot pri Nikonovem legendarnem objektivu Noct NIKKOR, nova optična zasnova pa omogoča osupljivo ostrino, kontrast in ločljivost. Objektiv AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G je popolna izbira za fotografiranje nočnih prizorov, saj točkovne vire svetlobe, kot so mestne luči, v celotnem kadru reproducira kot okrogle točke. Mehko ozadje je izredno gladko, brez ostrih robov, zato je ta objektiv odličen tudi za portrete.

Podrobnosti

Rok dobave 7 dni

1 699,00 €

z davkom

1 729,00 € z davkom

-2%

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Izdelek je vključen v Nikon Cashback akcijo, ki poteka med 24.10.2017 in 31.01.2018. Registracija in vložitev zahtevka za vračilo denarja Cashback morata biti opravljeni do vključno 15. februarja 2018 na spletnem naslovu www.nikon.si/cashback. Akcija velja za izbrane izdelke katerih dobava je mogoča do zaključka akcije.

  • Hiter objektiv formata FX z najbolj odprto zaslonko f/1,4 in fiksno goriščno razdaljo 58 mm (87-mm, ko se uporablja z Nikonovim zrcalnorefleksnim fotoaparatom formata DX). Omogoča izjemno delovanje s široko odprto zaslonko. Popolna izbira za nočne prizore in portrete.
  • Resnično odlično delovanje: izjemna optična zmogljivost zagotavlja popolno reprodukcijo celotnega prizora v visoki ločljivosti. Napaka puščičaste kome je učinkovito zmanjšana, tako da se točkovni viri svetlobe reproducirajo kot okrogle točke tudi na obrobju slike.
  • Čudovito mehko ozadje: s povečevanjem razdalje od izostrene točke je tudi prehod intenzivnosti mehkega ozadja gladek, tako da na sliki ni ostrih robov. Omogoča visokoločljivostne slike z večjim občutkom globine.
  • Izostrenost pri široko odprti zaslonki: motivi so ostri tudi pri fotografiranju z najbolj odprto zaslonko f/1,4. Visokokontrastne slike oddaljenih motivov ali slabo osvetljene prizore lahko fotografirate brez zapiranja zaslonke.
  • Izjemen rezultat od roba do roba: Padec svetlobe ob robu je nadzorovan, tako da je celoten kader ustrezno osvetljen. Motivi ob robu kadra so ostri in jasni tudi pri fotografiranju z najbolj odprto zaslonko in izostritvijo na neskončnost.
  • Priznana kakovost NIKKOR: nanos Nano Crystal Coat učinkovito zmanjšuje pojav podvojenih virov svetlobe in notranjega odboja, kar povečuje jasnost in kontrast slik. Nikonov tihi pogon Silent Wave Motor (SWM) omogoča mehko, tiho in hitro samodejno ostrenje.
  • Priloženi sta odstranljiva sončna zaslonka in mehka torbica

    Predstavitev proizvajalca 

Podatki

Min. razdalja ostrenja 0,58 m
Stabilizator da
Min. zaslonka f/16
Max. zaslonka f/1,4
Dimenzije 85 x 70 mm
Teža 385 g
Goriščna razdalja 58 mm
Premer filtra 72 mm
Povečava 0,13-kratno
Garancija 1 leto
Tip objektiva Fiksni
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.