Znižano Nikon objektiv 1 NIKKOR VR 10–100 mm f/4,5–5,6 PD-ZOOM Povečaj

Nikon objektiv 1 NIKKOR VR 10–100 mm f/4,5–5,6 PD-ZOOM

Nikon

NIK110-100CR

Novo

10-kratni zoom z električnim pogonom omogoča, da posnamete videoposnetke odlične kakovosti. S posebnim stikalom hitro ali počasi preprosto uporabljate zoom tako pri snemanju posebnih dogodkov kot umetniškega videoposnetka. Zaradi funkcije zmanjšanja vibracije so fotografije, ki jih naredite, vedno jasne.

Podrobnosti

Rok dobave 7 dni

729,00 €

z davkom

779,00 € z davkom

-6%

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

10-kratni zoom z električnim pogonom (PD): namenjen sicer predvsem za snemanje videoposnetkov, a hkrati odličen tudi za fotografije.

Območje zooma 10–100 mm (enakovredno 35-mm formatu: 27–270 mm).

Nastavek Nikon 1 in optimizirana optika: ponaša se z elementom z visokim refraktivnim indeksom (HRI), tremi elementi asferičnega objektiva in dvema elementoma iz ED-stekla, kar zagotavlja visoko ločljivost in kontrast.

Stabilizator slike za zmanjšanje vibracije: omogoča prilagodljivo fotografiranje, ko držite fotoaparat v roki. Učinki, doseženi z njim, so enaki, kot bi uporabili do tri stopnje daljši čas osvetlitve.

Mehanizem VCM (Voice Coil motors): za izjemno tiho delovanje samodejne izostritve, kar je posebej priročno pri snemanju videoposnetkov.

Stikalo za zoom z električnim pogonom: s prilagodljivo hitrostjo zooma za preprostejši nadzor. Omogoča hitro ali počasno povečanje ali pomanjšanje motiva.

Mehanizem sklopljivega objektiva: ko izklopite fotoaparat, se objektiv samodejno sklopi. Ima pa tudi stikalo, ki zaklene objektiv, tako da ostane izvlečen, tudi ko izklopite fotoaparat. Tako je fotoaparat še hitreje pripravljen na fotografiranje, ko ga znova vklopite.

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Min. razdalja ostrenja 30 cm
Stabilizator da
Min. zaslonka f/16
Max. zaslonka f/4,5-5,6
V kompletu pokrovčka
Dimenzije 77x95 mm
Teža 530 g
Goriščna razdalja 10-100 mm
Premer filtra 72 mm
Povečava 1:8
Garancija 1 leto
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.