Selfie Stick

Selfie Stick

Število izdelkov: 5.
Prikazujem 1 – 5 od 5
 • Selfie Stick z žičnim prožilom
  CAPSELF2

  Kompakten selfie stick za snemanje avtoportretov, raztegljiv do 100 cm. Izdelan iz aluminija, z ročajem iz nedrseče pene, z gumbom za proženje. Omogoča namestitev kompaktnega fotoaparata, s priloženim nastavkom pa seveda tudi mobilnega telefona.

  15,00 € 16,90 € -11.2426%
 • Cullmann SmartSelfie Easy
  CULSSESR

  Robusten in lahek selfiestick iz aluminija z integriranim Bluetooth sprožilcem, združljivim z Android in iOS sistemom. Max dolžina 76cm, max širina telefona 85 mm, priložen nosilni pašček. Na voljo v srebrni, modri, zeleni in roza barvi.

  14,99 €
 • Cullmann SmartSelfie Free
  CULSSFCR

  Kompakten selfiestick z integriranim bluetooth sprožilcem omogoča tudi nekatere druge nastavitve fotoaparata, kot naprimer zoom. Združljiv z Android in iOS sistemom, max dolžina 76cm, max širina telefona 85 mm. Na voljo v črni, modri, zeleni in roza barvi.

  19,99 €
 • Cullmann stativ Freestyler XSB mobile Cullmann stativ Freestyler XSB mobile
  Rok dobave 10 dni
  Cullmann stativ Freestyler XSB mobile
  CULFREEXBS

  Ročni stativ, selfiestick, primeren za namestitev telefona ali športne kamere, pa tudi fotoaparata. Robustna izvedba, s peno obloženo držalo, priložen pašček. Max dolžina 48,5 cm.

  16,99 €
 • FeiyuTech Vimble 2 FeiyuTech Vimble 2
  -8%
  Rok dobave 14 dni
  FeiyuTech Vimble 2
  FEIVIM2

  Feiyutech Vibmble2 je troosni stabilizator za vse pametne telefone (širine med 57 in 84mm). Vibmble 2 ima vgrajeno teleskopsko palico, ki se lahko podaljša do 183mm! Nadzor nad prožilcem za fotografijo in video je preko Bluetooh-a / aplikacije. Vicool app omogoča zaznavo obrazov, sledenje objektov, zoom funkcijo, video obdelavo, deljenje videov in...

  109,90 € 119,90 € -8.3403%

Filtriraj po

Selfie Stick

Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.