Znižano GoPro Hero9 Black Povečaj

GoPro Hero9 Black

GoPro

GOPH9

Novo

Akcijska kamera GoPro HERO9 ima vgrajen senzor ločljivosti 23.6MP in omogoča snemanje 5K videa. Z novim prednjim in večjim hrbtnim zaslonom, 30% več baterije, HyperSmooth 3.0 in TimeWarp 3.0 tehnologijo, sedaj prinaša še več vsega kar imate najraje.

  • 23.6MP Sensor, 5K30 Video & 20MP Photos
  • Live View Front Display/Rear Touchscreen
  • Webcam Mode & 1080p Live Streaming
  • HyperSmooth 3.0 Image Stabilization

Podrobnosti

Na zalogi

279,00 €

z davkom

309,00 € z davkom

-9,71 %

Spletna cena že vsebuje popust 9,71 %.

Najboljša cena v zadnjih 30 dneh: 309,00 €

Podrobnosti

5k video
Posnemite osupljive video vsebine v 5k resoluciji, ki zagotavlja ohranjenje najpodrobnejših detajlov tudi ob večkratni povečavi. Opremljen z 23.6MP senzorjem, profesionalna kamera HERO9 Black prinaša izjemno ostrino slike, tekoče gibanje in uravnavo horizonta samo z enim dotikom .

20MP slike s SuperPhoto
Zajemite izjemne, profesionalne fotografije z 20MP ostrine. S funkcijo SuperPhoto, action camera HERO9 Black samodejno izbere najbolj primerno procesiranje slike, ki v hipu naredi najboljši možen posnetek.

Vgrajeno pritrjevanje
Za pritrjevanje vašega najbljušega GoPro nosilca ne potrebujete več ločenega okvirja. Odpnite zložljive tačke, pritrdite kamero in že ste pripravljeni na naslednjo avanturo..

Prednji + hrbtni zaslon na dotik
Novi, večji hrbtnim zaslonom na dotik z zoom funkcijo je vsekakor dobrodošla nadgradnja. Funkcionalen prednji zaslon pa omogoča lažjo postavitev želenega kadra in intuitivno kontrolo kamere.

Zmogljiva baterija
Ujemite več dogajanja samo z enim polnjenjem baterije. 30% daljša življenjska doba baterije na račun večje 1720mAh baterije ima toliko moči, da vas kamere tudi na mrazu ne pusti na cedilu.

HyperSmooth 3.0
Doživi svilnato gladkost posnetkov z najbolj napredno GoPro stabilizacijo doslej. HyperSmooth 3.0 omogoča uravnavanje horizonta in izboljšanje v vseh nastavitvah.

Horizon Leveling
Vgrajeno uravnavanje horizonta (do 45% nagiba) je zdaj mogoče z novo Linear + Horizon Leveling digitalno lečo – naj tvoji posnetki ostanejo stabilni in uravnani!

TimeWarp 3.0
Posnemite navdihujoče pohitrene posnetke v srcu dogajanja, kadarkoli in kjerkoli. TimeWarp 3.0 zgosti čas in ujame trenutke kot ga zna samo GoPro. Speed Ramp omogoča enostavno preklaplnaje med koncencionalnim in timewarp snemanjem.

Podatki

Garancija 1 leto
Dimenzije 71.0 x 55.0 x 33.6 mm
Vremensko zatesnjen Vodotesen do 10 m
Ločljivost tipala 23,6 MP
Vodotesen Da, do 10 m
Video 4K + HD
Video resolucija 5K/30p
Velikost LCD zaslona 2,3 inča
Tip LCD zaslona Fiksni
Iskalo Ne
Tip spominske kartice microSD
Hot shoe priključek Ne
Wi-Fi Da
Touchscreen Da
3D posnetki Ne
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.