Nikon Z9 (body) Povečaj

Nikon Z9 (body)

Nikon

NIKZ9

Novo

Osupljiva hitrost. Natančnost brez primere. Neverjetne podrobnosti. Naj gre za fotografije ali videoposnetke, z vrhunskim brezzrcalnim fotoaparatom Z 9 bodo vaše fotografije brezhibne – brez izjem. Naj gre za novice, šport, modo, reportaže ali prireditve. Vzemite najnaprednejši fotoaparat, kar smo jih kdaj razvili. Na kraje, ki jih lahko dosežete samo vi.

 • 45.7MP Stacked CMOS sensor
 • 30 fps JPEG shooting
 • 20 fps Raw shooting (for over 1000 compressed Raws)
 • 120 fps JPEG shooting at 11MP resolution
 • 8K/30p capture and 4K-from-8K, with ProRes 422 HQ option
 • 8K/60p, 12-bit 8K N-Raw and 4K ProRes RAW to be added with f/w
 • Internal 10-bit N-Log and HLG capture
 • 3.69M dot OLED EVF with reduced lag and greater brightness
 • XM dot rear LCD with multi-directional tilt
 • Twin CFexpress Type B card slots
 • Full-time electronic shutter camera
 • Sensor shield to protect sensor

Nikonov najnaprednejši sistem AF vedno znova definira vztrajnost. Ure videoposnetkov 8K. Najbolj ekstremne lokacije. Najhitrejša akcija. Z 9 je kos še najzahtevnejšim potrebam profesionalcev – in to z lahkoto.

Podrobnosti

Naročeno

5 999,00 €

z davkom

Podrobnosti

Neverjeten AF, ki je vodilni v svojem razredu

Neprekinjeno izračunavanje AF se izvaja s hitrostjo, ki ji ni primere. Hkratno prepoznavanje motivov, ki ga poganjajo napredni algoritmi umetne inteligence. Pogledi v živo brez vsakršne zatemnitve elektronskega iskala. Morda res ni algoritma za srečo, je pa zato celoten sistem za natančnost.

Umetna inteligenca z globokim učenjem

Ljudje, živali, ptice, vozila. Noben drug sistem AF ne more v prizoru prepoznati toliko predmetov hkrati. Z 9 se lahko zaklene na oči ne glede na to, kako majhen je motiv v kadru, in prepozna obraze, tudi če so obrnjeni na glavo!

Napredni AF s samodejno izbiro območja

Izjemen 493-točkovni sistem AF vključuje 405 točk za AF s samodejno izbiro območja, kar je petkrat več kot pri modelu Z 7II. Sposobnost sledenja motivu čez kader presega celo tisto pri priznanem modelu D6. 10 načinov delovanja z območjem AF omogoča optimizacijo nastavitve AF za vsako priložnost.

Napredno 3D-sledenje

Igrišče. Nebo. Steza. Z 9 sledi motivom z neizmerno natančnostjo. Naš najnaprednejši sistem 3D-sledenja razume, kaj fotografirate, in se takoj odzove na spremembe položaja, usmeritve ali hitrosti motiva.

Bliskovit napredek

Z izjemnimi hitrostmi do 120 posnetkov na sekundo in popolnim AF/AE je Z 9 trdno povsem razred zase. Fotografirate lahko tudi pri hitrosti 20 posnetkov na sekundo in z enim hitrim rafalom posnamete več kot 1000 slik v polni ločljivosti. Izbira objektivov je ogromna, saj več kot 100 svetlobno močnih Nikonovih objektivov podpira fotografiranje s hitrostmi do 120 posnetkov na sekundo.

Elektronsko iskalo brez zatemnitve za pogled v živo

Takšnega pogleda še niste doživeli. Z 9 se ponaša z najsvetlejšim³ (3000-nitnim) zaslonom elektronskega iskala na svetu, ki nima absolutno nobene zakasnitve. Tako boste imeli neprekinjen pogled v dogajanje v živo. Če se motiv premakne ali pride do rahle spremembe prizora, ki ga fotografirate, tega ne boste spregledali.

Štiriosni nagibni zaslon

Prilagodite se trenutku s hitrim in fleksibilnim kadriranjem. Velik in odziven zaslon lahko nagnete za 90 stopinj od vodoravnega ali navpičnega položaja fotografiranja. Tako lahko sledite akciji in zlahka ujamete še tako ekstremne nizke ali visoke kote.

Intuitiven prikaz informacij

Prikaz informacij se samodejno zasuka, ko preklopite na pokončno fotografiranje. S preglednim vmesnikom lahko nastavitve hitro potrdite v pokončnem ali ležečem položaju, gumba za meni i in ISO pa sta zlahka dosegljiva pri navpičnem fotografiranju.

Podatki

Garancija 1 leto
V kompletu fotoaparat, baterija, polnilec, pokrovček ležišča baterije, USB kabel, sponka z aUSB kabel, HotShoe pokrov, pas, pokrov ohišja, eyecup
Tip fotoaparata Brezzrcalni
Tip senzorja Full frame
Ločljivost tipala 45,7 MP
Občutljivost ISO Auto, 64 to 25600 (Extended: 32 to 102400)
RAW Da
Vodotesen Omejeno, Weather Proof
Video UHD 8K
Video resolucija 7680 x 4320 at 23.976p/25p/29.97p
Velikost LCD zaslona 8,1 cm (3,2 inča)
Tip LCD zaslona Vrtljiv
Iskalo Elektronsko (EVF)
Zaporedni posnetki Up to 20 fps at 45.7 MP for up to 1000 Frames (Raw) Up to 30 fps at 45.7 MP Up to 120 fps at 11 MP
Tip spominske kartice Dual Slot: CFexpress Type B / XQD
Čas osvetlitve 1/32000 to 0 Second
Hot shoe priključek Da
Napajanje EN-EL18d Rechargeable Lithium-Ion, 10.8 VDC, 3300 mAh
Wi-Fi Da

Videos

Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.