Canon objektiv EF 17-40 F/4 L USM Povečaj

Canon objektiv EF 17-40 F/4 L USM

Canon Canon

CAN17-40

Novo

Lahek, širokokotni zoom objektiv profesionalne serije L. Namenjen fotoaparatom s polno velikostjo tipala, vendar tudi na APS senzorju nudi uporabno območje ekviv. 28-70 mm.

Podrobnosti

Trenutno ni na zalogi

799,00 €

z davkom

Podrobnosti

Izjemno širokokoten objektiv za analogne fotoaparate EOS SLR
EF17-40 mm f/4L USM je izjemno širokokoten Canonov EF objektiv s povečavo, ki je namenjen profesionalnim in zelo izkušenim amaterskim fotografom s fotoaparati SLR EOS.

Standardni objektiv s povečavo za digitalne fotoaparate EOS SLR
EF17-40 mm f/4L USM je odličen objektiv za analogne fotoaparate SLR, hkrati pa je posebej primeren tudi za digitalne fotoaparate SLR s senzorjem za obdelavo slik, ki je manjši od oblike 35 mm. Digitalni fotoaparati SLR s takšnimi goriščnimi razdaljami omogočijo vidni kot, ki je približno enak kotu objektiva 28-70 mm na fotoaparatu 35 mm, zaradi česar je ta objektiv idealen standardni objektiv s povečavo.

Vrhunska optična zmogljivost
Objektiv EF17-40 mm f/4L USM ima 12 elementov razvrščenih v 9 skupinah. Na elementih je premaz Super Spectra, ki zagotavlja odlično uravnoteženost barv in zmanjša učinek bleščanja in podvajanje slike. Objektiv zagotovi vrhunsko kakovost slike pri obsegu povečave 17-40 mm tako, da uporabi tri asferične elemente dveh različnih vrst, pri čemer steklo Super UD (zelo nizka razpršitev) preprečuje kromatično aberacijo, ki pogosto poslabša oster prikaz robov predmeta.

Širok nabor prvovrstnih funkcij
Najmanjša razdalja ostrenja je samo 28 mm v celotnem obsegu povečave.

Samodejno ostrenje deluje tiho in hitro zahvaljujoč hitri osrednji enoti za obdelavo z izboljšanim algoritmom samodejnega ostrenja. Način samodejnega ostrenja lahko po želji razveljavite z ročnim ostrenjem.
Krožna zaslonka objektiva EF17-40 mm f/4L USM, ki jo nadzoruje elektromagnetna zaslonka, lahko doseže privlačen videz neizostrenega ozadja na sliki.

Sprednji del objektiva se pri ostrenju ne vrti. To na primer pomeni, da polarizacijski filtri še vedno učinkovito delujejo med povečavo ali pomanjšanjem predmeta. Na zadnjem delu objektiva je vstavljiv nosilec filtra iz želatine.
EF17-40 mm f/4L USM je izjemno odporen na prah in vlago, zato je idealen za uporabo v slabih pogojih. Pri njegovi izdelavi je uporabljeno samo okolju prijazno steklo brez svinca.

 

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Garancija 2 leti
Dimenzije 83,5 x 96,8 cm
Teža 500 g
Posebnost notranje ostrenje
Bajonet Canon EF
Vrsta Zoom
Kategorija Širokokotno
Min. zaslonka f/4
Max. zaslonka f/22
Min. razdalja ostrenja 28 cm
Goriščna razdalja 17-40 mm
Premer filtra 77 mm
Tip objektiva Zoom
Stabilizator Ne
Povečava 0,24x
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.