Canon objektiv EF-S 10-22 mm F/3,5-4,5 USM + Lenspen Povečaj

Canon objektiv EF-S 10-22 mm F/3,5-4,5 USM

Canon Canon

CAN10-22

Novo

Zelo kompakten širokokotni objektiv (ekvivalent 16-35mm) uporaben za pokrajinske ali posnetke v notranjosti prostorov z najmanjšo razdaljo ostrenja samo 24 cm. Primeren je za zrcalnorefleksne Canon fotoaparate z velikostjo tipala APS-C.

Podrobnosti

Na zalogi

589,00 €

z davkom

Podrobnosti

Izjemno širok kot za tipala velikosti APS-C
EF-S 10–22 mm f/3,5–4,5 USM ima učinkovit obseg goriščne razdalje, ki je približno 16–35 mm pri formatu 35 mm, zato je to vrhunski objektiv z osupljivo kakovostjo slike, ki popelje vaše fotografiranje v nove dimenzije in prostore dramatičnega izražanja.

Presega človekovo vidno polje
Izjemno široka povečava ne ponuja le svobodnega izbiranja za doseganje želenega učinka na posnetku, temveč hkrati dramatično spremeni tudi perspektivo, ki omogoči dinamično izražanje. Objektiv omogoča izredno približanje predmetom in pretirano poveča razliko v velikosti med bližnjim predmetom in ozadjem. To možnost lahko kreativni fotografi uporabijo za jasno razločevanje med predmetom in ozadjem, kar daje občutek neizmerne prisotnosti predmeta, ali pa za udejanjanje učinka "Pan focus", ki ostro prikaže tako predmete v ospredju kot tudi ozadju.

Majhen, lahek in s kratko razdaljo
EF-S 10–22 mm f/3,5-4,5 USM je izredno lahek in kompakten objektiv glede na svoj obseg goriščne razdalje in ima neverjetno majhno najmanjšo razdaljo ostrenja, ki meri samo 24 cm.

Hitro ostrenje
Okrogli USM deluje skupaj s fotoaparatom, da omogoči izjemno hitro samodejno ostrenje in sledenje s predvidevanjem; popolna stalna ročna razveljavitev je na voljo kadar koli.

Izdelan za digitalno fotografiranje
Objektiv je izdelan posebej za digitalno fotografiranje, zato ima posebno oblikovane elemente leč in premaze Super Spectra, ki preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja, kar je lahko posledica odbijanja svetlobe od tipala fotoaparata. Prvovrstna izbirna sončna zaslonka še dodatno zmanjša učinek bleščanja.

Zameglitev ozadja
Krožna zaslonka poskrbi za prijetno zameglitev ozadja pri fotografiranju z široko zaslonko; idealna je za ustvarjanje občutka globine in postavitev predmeta ali modela v ospredje, da izstopa iz ozadja.

 

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Garancija 2 leti
Dimenzije 83,5 x 89,8 mm
Teža 385 g
V kompletu Predni in zadnji pokrovček
Bajonet Canon EF-S
Vrsta Zoom
Kategorija Širokokotno
Min. zaslonka f/22-27
Max. zaslonka f/3,5-4,5
Min. razdalja ostrenja 0,24 m
Goriščna razdalja 10-22 mm
Premer filtra 77 mm
Tip objektiva Zoom
Tip objektiva (senzor) DX (APS-C)
Stabilizator Ne
Povečava 0,17x
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.