Znižano Canon objektiv EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM Povečaj

Canon objektiv EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM

Canon Canon

CAN60

Novo

Dinamičen, kompakten objektiv s hitrim ostrenjem, ki zagotavlja dramatičen prikaz podrobnosti, ki so zunaj človeškega vidnega polja.

  • EF-S-Mount Lens/APS-C Format
  • 96mm (35mm Equivalent)
  • Aperture Range: f/2.8 to f/32
  • Super Spectra Coating            

Podrobnosti

Na zalogi

Time left:

419,00 €

z davkom

531,90 € z davkom

-11,83 %

Spletna cena že vsebuje dodatni takojšnji popust 50 €.

Naročite za vsaj 20,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Od blizu

Objektiv EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM prikaže ostre slike naravne velikosti na tipalu za obdelavo slik, kar omogoča pristno makro fotografiranje z družino objektivov EF-S. Z učinkovito goriščno razdaljo, približno 96 mm pri obliki 35 mm, objektiv ustvari dih jemajoče bližnje posnetke. Najmanjša razdalja ostrenja 20 cm omogoča, da ste izjemno blizu predmeta in da okvir zapolnite s predmetom s številnimi podrobnostmi.

Svet v malem
EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM deluje skladno z nastavkom EF-S fotoaparatov EOS, da lahko spoznate nove vznemirljive dimenzije fotografiranja. Fotografi narave bodo uživali ob fotografiranju raznolikih lepot majhnih predmetov. Če pomanjšate sliko na tipalo, ki je enako veliko kot predmet, boste lahko svoje občinstvo popeljali v središče prečudovitega miniaturnega sveta.

Zameglitev ozadja
Fotografi portretov bodo navdušeni nad odprto zaslonko, ki zmanjša globino polja in čudovito zamegli ozadje, zaradi česar predmet dramatično stopi v ospredje.

Lahka prtljaga
EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM poskrbi za neverjetno raznolikost v naboru fotografove opreme, hkrati pa doprinese le majhno težo. Skoraj neslišen ultrazvočni motor zagotavlja zelo hitro in natančno samodejno ostrenje s stalno ročno razveljavitvijo.

Ločljivost in kakovost
Več kot 60 let izkušenj optičnega inženiringa je pripomoglo k izdelavi objektiva, ki izpolnjuje stroge standarde za kakovost slik. Canonove tehnologije objektivov so med seboj združljive in omogočajo visoko ločljivost od roba do roba slike, svetlost, kontrast in ustrezno barvno reprodukcijo pri vseh razdaljah ostrenja.

Izdelan za digitalno fotografiranje
Objektiv je izdelan posebej za digitalno fotografiranje, zato ima posebno oblikovane elemente leč s premazi Super Spectra, ki preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja, kar je lahko posledica odbijanja svetlobe od tipala fotoaparata. Prvovrstna izbirna sončna zaslonka lahko še dodatno zmanjša učinek bleščanja.

 

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Garancija 2 leti
Dimenzije 73 x 69,8 mm
Teža 335 g
V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Bajonet Canon EF-S
Vrsta Fiksni
Kategorija Makro
Min. zaslonka f/32
Max. zaslonka f/2,8
Min. razdalja ostrenja 0,20 m
Goriščna razdalja 60 mm
Premer filtra 52 mm
Tip objektiva Makro
Tip objektiva (senzor) DX (APS-C)
Stabilizator Ne
Povečava 1x
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.