Canon objektiv EF 70-300 mm f/4-5.6 IS USM Povečaj

Canon objektiv EF 70-300 mm f/4-5.6 IS USM

Canon Canon

CAN70-300IS

Novo

EF 70–300 mm f/4–5,6 IS USM je popoln telefoto objektiv s povečavo za fotografije brez tresenja pri šibki svetlobi in nizkih hitrostih zaslonke.

Podrobnosti

Rok dobave 10 dni

539,00 €

z davkom

639,30 € z davkom

-15,69 %

Naročite za vsaj 20,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Cenovno ugoden z veliko povečavo

Zmogljiv, a cenovno ugoden objektiv EF 70–300 mm f/4-5,6 IS USM je primeren za fotografiranje narave in športov, kjer so slike ostrejše ob fotografiranju brez stativa. Pri namestitvi na fotoaparat EOS s tipalom velikosti APS-C zagotavlja objektiv kot pogleda, ki je približno enakovreden 112–480 mm objektivu na fotoaparatu DSLR polne velikosti.

Stabilizator slike
EF 70–300 mm f/5-5,6 IS USM prinaša stabilizator slike s 3 koraki, zaradi česar je popoln za ročno slikanje. Brez povečanja zamegljenosti slike je mogoče uporabljati največ tri korake nižje hitrosti zaslonke, kot bi bilo to običajno mogoče. Pri vodoravnem obračanju je mogoče sistem samodejnega stabiliziranja nastaviti tako, da popravlja samo neželeno navpično tresenje. Sistem se izklopi, ko fotoaparat postavite na stativ.

Element objektiva z zelo nizko razpršitvijo
Steklen element objektiva z zelo nizko razpršitvijo popravlja kromatično aberacijo in zagotavlja visoko ločljivost ter kontrast po celotnem razponu povečave. Pri izdelavi objektiva je uporabljeno samo okolju prijazno steklo brez svinca.

Premaz Super Spectra
Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in izboljšajo kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata.

Prijetna zameglitev ozadja
Skoraj krožna, elektromagnetno nadzorovana zaslonka daje neizostrenim območjem mehkejši in bolj enakomeren videz ter poudari izostrene predmete na zamegljenem ozadju.

Ultrazvočno ostrenje
Ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve.

 

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Garancija 2 leti
Dimenzije 76,5 x 142,8 mm
Teža 630 g
V kompletu Prednji in zadnji pokrovček
Bajonet Canon EF
Vrsta Zoom
Kategorija Telefoto
Min. zaslonka f/32-45
Max. zaslonka f/4-5,6
Min. razdalja ostrenja 1,5 m
Goriščna razdalja 70-300 mm
Premer filtra 58 mm
Tip objektiva Zoom
Stabilizator Da
Povečava 0,26x
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.