Canon objektiv EF 85 F/1,8 USM Povečaj

Canon objektiv EF 85mm F/1,8 USM

Canon Canon

CAN85

Novo

Slike posnete z objektivom EF 85mm f/1.8 USM so ostre in jasne pri vseh aperturah. S pomočjo računalniških simulacij je objektiv zasnovan tako, da zagotavlja prelepo zameglitev ozadja. Ker se sprednja skupina objektiva med ostrenjem ne vrti, posebni učinki filtra ostanejo nespremenjeni.

Podrobnosti

Na zalogi

389,00 €

z davkom

479,00 € z davkom

-18,79 %

Naročite za vsaj 100,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Priročen in prenosljiv telefoto objektiv

EF 85 mm f/1,8 USM pri vseh zaslonkah ustvarja ostre in jasne slike. Skoraj krožna membrana zaslonke daje neizostrenim območjem mehkejši in enakomernejši videz ter poudari izostrene predmete na zamegljenem ozadju. Objektiv je opremljen s sprednjim elementom, ki se med ostrenjem ne premika, kar omogoča uporabo posebnih filtrov (na primer polarizatorjev in gradacijskih filtrov).

Velika zaslonka f/1,8
Velika največja zaslonka f/1,8 fotografom omogoča fotografiranje brez stativa v težkih razmerah s šibko svetlobo in omejitev globine polja za ustvarjalne učinke.

Stisnjena perspektiva na portretih
Kratka telefoto goriščna razdalja objektiva rahlo stisne perspektivo, s čimer zmanjša velikost izrazitih obraznih potez za laskajoče rezultate.

Ultrazvočno ostrenje
Krožni ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve. Na voljo je tudi stalna ročna preglasitev, s katero lahko popravite izostritev, ne da bi zapustili način samodejnega ostrenja.

Premaz Super Spectra
Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in izboljšajo kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata.

Vgrajeno merjenje osvetlitve s sistemom bliskavice E-TTL II
Objektiv pošlje podatke o razdalji nazaj v sistem bliskavice združljivega fotoaparata EOS, s čimer je zagotovljena optimalna osvetlitev z bliskavico.


Predstavitev proizvajalca

Podatki

Garancija 2 leti
Dimenzije 75 x 71,5 mm
Teža 425 g
V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Bajonet Canon EF
Vrsta Fiksni
Kategorija Običajno
Min. zaslonka f/22
Max. zaslonka f/1,8
Min. razdalja ostrenja 0,85 m
Goriščna razdalja 85 mm
Premer filtra 58 mm
Tip objektiva Fiksni
Stabilizator Ne
Povečava 0,13x
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.