Znižano Canon objektiv EF 70-200 mm F/4 L IS USM Povečaj

Canon objektiv EF 70-200 mm F/4 L IS USM

Canon Canon

CAN70-200/4LIS

Novo

Kompakten, prenosen in lahek objektiv s stabilizatorjem slike, ki doprinese k štiri stopnje daljšemu osvetlitvenemu času. Temelji na optiki objektiva serije L in izstopa zaradi svoje optične zmogljivosti in delovanja.

Podrobnosti

Na zalogi

1 159,00 €

z davkom

1 427,40 € z davkom

-18,8 %

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Stabilizator slike, ki doprinese k štiri stopnje daljšemu osvetlitvenemu času

EF 70-200 mm f/4L IS USM je prvi objektiv na svetu, ki ima stabilizator slike (IS) ki doprinese k štiri stopnje daljšemu osvetlitvenemu času. Idealen za fotografiranje brez stativa, izjemno natančen in občutljiv stabilizator slike v mnogih primerih sploh ne kliče po uporabi stativa. Hitrosti zaklopa so do 4 vrednosti počasnejše, kot bi bile drugače (na primer 1/15 sekunde namesto 1/200), vendar to ne vpliva na zameglitev slike. Pri stabilizaciji način 2 stabilizatorja slike onemogoči le neželeno navpično tresenje.

Kakovost serije L
Objektiv ustreza Canonovim visokim standardom serije L glede optike, kakovosti slike, zanesljivosti in zmožnosti upravljanja. Jasnost in visokokakovosten kontrast slik sta zagotovljena v celotnem okvirju in celotnem obsegu povečave. V težkih razmerah se je nanj mogoče zanesti, saj njegova kovinska in polikarbonatna zgradba s posebnimi tesnili za zaščito pred zunanjimi vplivi prepreči vstop prahu in vlage.

Lahek
Ker je EF 70-200 mm f/4L IS USM dolg samo 172 mm in tehta zgolj 760 g, je idealen za naloge, ko je za na pot potrebna lahka, a vseeno zmogljiva oprema, ki zagotavlja dobro upravljanje in kakovost slik.

Fiksna zaslonka
Če se zaslonka v celotnem obsegu goriščne razdalje ne spremeni, fotograf lahko nastavi osvetlitev na najširšo zaslonko in uporabi povečavo do 200 mm, ne da bi upočasnil hitrost zaklopa. Dolžina objektiva ostane med povečavo in ostrenjem nespremenjena.

Fluoritni elementi in elementi UD objektiva
Objektiv sestavljajo en fluoritni element in dva elementa stekla UD (zelo nizka razpršitev), ki odpravljajo sekundarne kromatične aberacije. To zagotavlja jasne, visoko kontrastne in nepopačene slike v celotnem obsegu povečave brez barvnih obrob ob orisu predmeta.

Samodejno ostrenje
USM (ultrazvočni motor) obročaste vrste zagotavlja odzivno, hitro in tiho samodejno ostrenje. Odličen držalni navor zelo natančno in brez preseganja ustavi skupino objektiva za ostrenje. Stalna ročna razveljavitev ostrenja je mogoča brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja. Najmanjša razdalja ostrenja je 1,2 m v celotnem obsegu povečave.

Premazi Super Spectra
Izboljšani premazi Super Spectra in oblika elementov leče preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja. Premazi zagotavljajo tudi natančno uravnoteženost barv in zaostrijo kontrast slik.

Prijetna zameglitev ozadja
Elektromagnetna zaslonka (EMD) ima skoraj povsem krožno zaslonko, ki se uporablja za ustvarjanje privlačnega enakomerno zamegljenega ozadja.

Pripomočki
Priložena sta pokrov valjastega bajoneta in mehka torbica.

 

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Garancija 2 leti
Dimenzije 76 x 172 mm
Teža 760 g
V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Bajonet Canon EF
Vrsta Zoom
Kategorija Telefoto
Min. zaslonka f/32
Max. zaslonka f/4
Min. razdalja ostrenja 1,2 m
Goriščna razdalja 70-200 mm
Premer filtra 67 mm
Tip objektiva Zoom
Stabilizator Da
Povečava 0,21x
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.