Znižano Canon objektiv EF 100 mm f/2.8L Macro IS USM + Lenspen Povečaj

Canon objektiv EF 100 mm F/2.8 L Macro IS USM

Canon Canon

CAN100IS

Novo

EF 100 mm f/2,8L IS USM, del Canonove prestižne družine L, je prvi makro objektiv s stabilizatorjem slike z zaznavanjem nagiba in premikov, ki je izjemno učinkovit pri ostrenju na kratkih razdaljah.

Podrobnosti

Na zalogi

Time left:

839,00 €

z davkom

1 059,00 € z davkom

-16,05 %

Spletna cena že vsebuje dodatni takojšnji popust 50 €.

Naročite za vsaj 20,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Kakovost družine L

Objektiv ustreza Canonovim visokim standardom serije L glede optike, kakovosti slike, zanesljivosti in zmožnosti upravljanja. Robustna zgradba ima tudi tesnila, ki so odporna na prah in vlago in ščitijo objektiv v slabih vremenskih pogojih.

Hibridni stabilizator slike
Nov stabilizator slike je bil zasnovan posebej za uporabo v objektivu z makroji. Popravi lahko premike in nagibe objektiva, ki jih večina sistemov stabilizacije slike ne more popraviti. To omogoča 2 stopnji popravljanja pri 1,0-kratni povečavi, 3 stopnje pri 0,5-kratni povečavi in 4 stopnje med običajnim fotografiranjem.

Element objektiva z zelo nizko razpršitvijo (UD) zagotavlja visoko kakovost slike
Element znotraj objektiva učinkovito odpravlja kromatično aberacijo. To omogoča odlično kakovost slik z visoko ločljivostjo in kontrastom ter izjemno reprodukcijo barv.

Stikalo za omejitev ostrenja
Za razširitev fotografovih možnosti uporabe objektiva je v objektiv vgrajeno stikalo s 3-stopenjsko omejitvijo ostrenja. Z omejitvami za bližnje, oddaljene in vse predmete lahko uporabnik poveča hitrost samodejnega ostrenja, s čimer omogoči hitro fotografiranje.

Čudovita zameglitev ozadja s krožno zaslonko z 9 lopaticami
S krožno zaslonko je mogoče ustvariti privlačno in enakomerno zameglitev ozadja pri osamitvi predmeta s široko odprtostjo zaslonke.

Hitro in tiho samodejno ostrenje
Obroč USM (ultrazvočni motor) poganja izredno hitro samodejno ostrenje s skoraj neslišnim delovanjem. Mehanična stalna ročna razveljavitev ostrenja je mogoča brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja. Objektiv nudi najmanjšo razdaljo ostrenja 0,3 m.


Predstavitev proizvajalca

Podatki

Dimenzije 77,7 x 123 mm
Teža 625 g
V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Bajonet Canon EF
Vrsta Fiksni
Kategorija Makro
Min. zaslonka f/32
Max. zaslonka f/2,8
Min. razdalja ostrenja 0,3 m
Goriščna razdalja 100 mm
Premer filtra 67 mm
Tip objektiva Makro
Stabilizator Da
Povečava 1x
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.