Znižano Canon objektiv EF 24-70 F/4 L IS USM + Lenspen Povečaj

Canon objektiv EF 24-70mm F/4 L IS USM

Canon Canon

CAN24-70/4

Novo

Cenovno dostopnejši standardni zoom objektiv profesionalne serije L, s konstantno zaslonko f/4 in vgrajenim stabilizatorjem slike. Primeren za fotoaparate s polno velikostjo senzorja.

  • EF-Mount Lens/Full-Frame Format
  • Aperture Range: f/4 to f/22
  • Two Aspherical and Two UD Elements
  • Super Spectra Coating

Podrobnosti

Rok dobave 10 dni

Time left:

799,00 €

z davkom

1 079,00 € z davkom

-21,32 %

Spletna cena že vsebuje dodatni takojšnji popust 50 €.

Naročite za vsaj 100,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Prilagodljiv obseg povečave

Fotografirajte različne prizore – od pokrajin in portretov do dokumentarcev. EF 24-70 mm f/4L IS USM je popoln standardni objektiv za fotoaparate Canon DSLR polne velikosti, ki prinaša širokokoten pogled, standardne in telefoto žariščne razdalje ter stalno odprtost zaslonke f/4, ki se ne spremeni pri povečavi.

Način makro
Ločen položaj za makro na povečevalnem krogu omogoča ostrenje do bližine samo 0,38 m v katerem koli položaju povečave in največje razmerje reprodukcije 0,7-kratne resnične velikosti.

Tehnologija stabilizacije slike
Fotografirajte iz roke pri šibki svetlobi s hitrostmi zaslonke, ki so do štiri korake počasnejše, kot je priporočeno. Tehnologija stabilizatorja slike samodejno zazna, ko fotograf vodoravno obrača fotoaparat, da sledi premikajočim se predmetom, in izklopi stabiliziranje v tej smeri. V načinu makro zazna hibridni stabilizator slike nagibe in premike.

Zmogljiva optična zasnova
Zajemajte slike izjemne kakovosti po celotnem obsegu povečave. Dve vrsti asferičnih elementov objektiva skupaj z elementi z zelo nizko razpršitvijo (UD) učinkovito odpravljata vidna popačenja. Premazi Super Spectra zmanjšujejo bleščanje in povečujejo kontrast.

Napredno samodejno ostrenje
Uživajte v hitrem in skoraj neslišnem samodejnem ostrenju, ki ga zagotavlja krožni ultrazvočni motor. Obdržite nadzor s stalno ročno preglasitvijo ostrenja.

Robustna izdelava
Fotografirajte tudi v zahtevnih pogojih. Objektiv je zaščiten pred prahom in vlago, fluoridni premazi pa zagotavljajo preprosto čiščenje elementov objektiva.

Vrhunsko delovanje
Krožna zaslonka z devetimi lopaticami pomaga ustvarjati gladko neizostreno zameglitev, pri kateri predmeti v ospredju jasno izstopajo.

 

Podatki

Garancija 2 leti
Dimenzije 83,4 x 93 mm
Teža 600 g
Posebnost Opcijska sončna zaslonka: EW-83L
Bajonet Canon EF
Vrsta Zoom
Kategorija Običajno
Min. zaslonka f/4,0
Max. zaslonka f/22
Min. razdalja ostrenja 38 cm
Goriščna razdalja 24-70 mm
Premer filtra 77 mm
Tip objektiva Zoom
Stabilizator Da
Povečava 0,7x
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.