Znižano Canon objektiv EF 70-200 F/2,8 L IS II USM + Lenspen Povečaj

Canon objektiv EF 70-200 F/2,8 L IS II USM + Lenspen

Canon Canon

CAN70-200/2,8ISI

Novo

EF 70-200mm f/2,8L IS II USM je telefoto objektiv s povečavo za profesionalne fotografe. Uporablja fluorit za izboljšavo fotografij, ima robustno ter vzdržljivo ohišje in stabilizator slike s 4 koraki.

Podrobnosti

Na zalogi

1 899,00 €

z davkom

2 469,00 € z davkom

-23,09 %

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Vsebina pakiranja

Podrobnosti

Kakovost L serije

EF 70-200mm f/2,8L IS II USM je objektiv, ki ga uporablja veliko profesionalnih fotografov in izpolnjuje najvišje standarde Canonove L-serije za optiko, kakovost ohišja, zanesljivost in uporabnost. V izboljšanem robustnem ohišju so tesnila, ki so odporna na prah ter vlago in ščitijo objektiv tudi v najslabših vremenskih pogojih.

Hitra zaslonka
Z zaslonko s hitrostjo /2,8 je mogoče tudi fotografiranje pri šibki svetlobi. S hitro zaslonko lahko ustvarite plitko globino polja, kjer predmet izstopa iz prenapolnjenega ozadja.

Stabilizator slike
S Canonovim stabilizatorjem slike (IS) s 4 koraki je objektiv popoln za šibko svetlobo, kjer trinožnika ni mogoče uporabljati. Sistem stabilizacije slike omogoča za največ 4 korake nižjo hitrost zaslonke brez zameglitve slike.

Fluorit in elementi objektiva z zelo nizko razpršitvijo (UD) zagotavljajo najvišjo kakovost slike
Elementi objektiva iz Canonovega edinstvenega visoko učinkovitega fluorita odpravljajo kromatično aberacijo. Poleg fluorita zagotavlja izjemno kakovost fotografij, visok kontrast in naravno reprodukcijo barv po celem obsegu povečave tudi 5 elementov objektiva z zelo nizko razpršitvijo.

Čudovita zameglitev ozadja s krožno zaslonko z 8 lopaticami
Krožna zaslonka z 8 lopaticami omogoča prelepo zameglitev ozadja, ki osami predmete pri široki odprtosti zaslonke.

Hitro in tiho samodejno ostrenje
Nov okrogel ultrasonični motor (USM) in nov algoritem za samodejno ostrenje poganjata hitro in izjemno tiho samodejno ostrenje. Na voljo je tudi mehanska ročna preglasitev ostrenja, za katero vam ni treba izklopiti samodejnega ostrenja. Najmanjša razdalja ostrenja je bila znižana na 1,2 m, kar fotografom dovoljuje, da stojijo bližje dogajanja.

Dodatna oprema
Objektivu so standardno priloženi pokrov ET-87, ki preprečuje vpliv bleščanja na fotografije, odstranljiv nastavek za trinožnik in mehka torbica LZ1326 za preprosto prenašanje.

Podatki

Teža 1490 g
Dimenzije 88,8 x 199 mm
V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Bajonet Canon EF
Vrsta Zoom
Kategorija Telefoto
Min. zaslonka f/32
Max. zaslonka f/2,8
Min. razdalja ostrenja 1,2 m
Goriščna razdalja 70-200 mm
Premer filtra 77 mm
Tip objektiva Zoom
Stabilizator Da
Garancija 2 leti
Povečava 0,21x
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.