Canon objektiv EF 70-300 mm f/4-5.6L IS USM Povečaj

Canon objektiv EF 70-300 mm f/4-5.6L IS USM + Lenspen

Canon Canon

CAN70-300LIS

Novo

EF 70-300 mm f/4-5,6L IS USM je del prestižne Canonove družine L, ki v robustnem in kompaktnem ohišju prinaša izjemno učinkovito delovanje s prilagodljivo ravnjo povečave in osupljivo kakovost fotografij.

Podrobnosti

Na zalogi

1 269,00 €

z davkom

1 779,10 € z davkom

-28,67 %

Naročite za vsaj 20,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Vsebina pakiranja

Podrobnosti

Zmogljiv telefoto objektiv s povečavo

Z obsegom goriščne razdalje od 70 do 300 mm je EF 70-300 mm f4-5,6L IS USM kompakten in prilagodljiv telefoto objektiv s povečavo, ki zagotavlja neverjetno kakovost fotografij. Popoln je za fotografiranje divjih živali in športa, pa tudi za novinarske in portretne slike.

Kakovost družine L
Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Stabilizator slike s 4 koraki
Optični stabilizator slike s 4 koraki – zasnovan posebej za razpon goriščne razdalje tega objektiva – preprečuje zamegljenost slik, do katere lahko pride pri snemanju iz roke ali pri nizki hitrosti zaklopa. Samodejno zaznavanje obračanja fotoaparata zagotavlja odlične posnetke pri sledenju premikajočih se predmetov, ker pa je sistem stabilizatorja slike v objektivu, je mogoče prizor med zajemanjem videti v iskalu.

Dva elementa z zelo nizko razpršitvijo
Z uporabo dveh leč z zelo nizko razpršitvijo je kromatična aberacija skoraj popolnoma odpravljena, kar zagotavlja izjemno kakovost in ostrino slike.

Čudovita zameglitev ozadja
Krožna zaslonka s 8 lopaticami objektiva EF 70-300 mm f4-5,6L IS USM ustvari čudovito zameglitev ozadja, zaradi katere predmet fotografije še bolj izstopa.

Hitro in tiho samodejno ostrenje
Obroč USM (ultrazvočni motor) z ultrazvočnimi vibracijami poganja izredno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. K hitremu samodejnemu ostrenju pripomoreta tudi hiter CPE in optimirani algoritmi. Dober držalni navor zaustavi skupino objektiva za ostrenje brez preseganja. Elektronska stalna ročna preglasitev ostrenja je na voljo brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja.

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Garancija 2 leti
Dimenzije 89 x 143 mm
Teža 1050 g
V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Bajonet Canon EF
Vrsta Zoom
Kategorija Telefoto
Min. zaslonka f/32-45
Max. zaslonka f/4-5,6
Min. razdalja ostrenja 1,2 m
Goriščna razdalja 70-300 mm
Premer filtra 67 mm
Tip objektiva Zoom
Stabilizator Da
Povečava 0,21x
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.