Znižano Canon objektiv TS-E24 mm Povečaj

Canon objektiv TS-E24 mm

Canon Canon

CANTSE24

Novo

Izredno zmogljiv širokokoten objektiv z izjemnim obsegom nagibanja in premikanja. TS-E 24 mm f/3,5L II je bil izboljšan tako, da zagotavlja izredno kakovost slike vse do njenih robov. Neodvisno obračanje mehanizmov za nagibanje in pomikanje zagotavlja neomejeno ustvarjalno svobodo.

Podrobnosti

Rok dobave 10 dni

2 139,00 €

z davkom

2 249,00 € z davkom

-4,89 %

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Razširjanje možnosti fotografiranja z nagibanjem in premikanjem objektiva
Canonov edinstven sistem za obračanje omogoča neodvisno obračanje objektiva TS-E 24 mm f/3,5L II v smeri za nagibanje in premikanje. To omogoča ločen nadzor perspektive in globine vidnega polja, s čimer je prilagodljivost objektiva še večja.

Široko območje premikanja
TS-E 24 mm f/3,5L II združuje 24-mm širokokotno žariščno razdaljo in ±8,5° razpoložljivega nagiba, poleg tega pa omogoča še ±12 mm premika in ±90° obračanja mehanizmov za nagib in premikanje, s čimer ponuja izjemno prilagodljivost. TS-E 24 mm f/3.5L II ima na mehanizmih za nagib in premikanje zaklepe, s katerimi se izognete neželenim premikom.

Izredno natančni elementi objektiva
Za doseganje izredne ločljivosti od roba do roba slike in nizko raven popačenja se uporablja izredno natančna asferična leča iz vlitega stekla z velikim premerom. Kromatično aberacijo – ki je tako pogosta pri širokokotnem fotografiranju – pomagajo odpravljati trije elementi z zelo nizko razpršitvijo Te značilnosti pomenijo, da je objektiv še posebej primeren za krajinsko in arhitekturno fotografiranje.

Strukturni premaz, ki je manjši od valovne dolžine
Canonov patentiran premaz elementov objektiva je zasnovan za uporabo v digitalni fotografiji in pomaga odpraviti podvajanje slike in učinek bleščanja, ki ju povzroča notranji odsev – s tem bodo vaše slike jasne in natančne.

Robustna izdelava
Canonovi objektivi iz družine L so zasnovani tako, da so kos redni uporabi tudi v večini ekstremnih okolij. Tesnili proti vlagi in prahu zagotavljata dodatno zaščito; priložena sta tudi pokrov in torbica za objektiv.

Optika brez svinca
Celoten TS-E 24 mm f/3.5L II je izdelan iz okolju prijaznega stekla brez svinca.

 

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Teža 780 g
Dimenzije 88,5 x 106,9 mm
Bajonet Canon EF
Vrsta Fiksni
Kategorija Širokokotno
Min. zaslonka f/22
Max. zaslonka f/3.5
Min. razdalja ostrenja 0.21 m
Premer filtra 82 mm
Tip objektiva Tilt/Shift
Tip objektiva (senzor) FX (Full Frame)
Stabilizator Ne
Garancija 2 leti
Povečava 0.34x
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.