Canon objektiv EF 8-15mm f/4L Fisheye USM Povečaj

Canon objektiv EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Canon Canon

CAN8-15

Novo

Fisheye objektiv s povečavo omogoča izbiro med sliko polne velikosti ali okroglo sliko. EF 8-15 mm f/4L Fisheye USM je del Canonove zmogljive družine objektivov L in prinaša neverjetno kakovost fotografij tudi pri pogledu s tako širokim kotom.

Podrobnosti

Trenutno ni na zalogi

1 299,00 €

z davkom

Podrobnosti

Objektiv ribjega očesa s povečavo za pogled polne velikosti ali okrogel pogled
Ni vam treba kupiti dve specializiranih objektivov, saj vam EF 8-15 mm f/4L Fisheye USM ponuja fotografije polne velikosti ali okrogle fotografije z učinkom ribjega očesa pri uporabi s fotoaparati s tipalom velikosti 24 x 36 mm (polna velikost). Fotografi, ki uporabljajo fotoaparate DSLR z manjšim tipalom, lahko zajamejo fotografije z učinkom ribjega očesa polne velikosti. S 180º diagonalnim vidnim poljem je zajemanje celotnega prizora na eno fotografijo najlažje do sedaj.

Kakovost družine L
Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Hitro in tiho samodejno ostrenje
Obroč USM (ultrazvočni motor) z ultrazvočnimi vibracijami poganja izredno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. K hitremu samodejnemu ostrenju pripomoreta tudi hiter CPE in optimirani algoritmi. Elektronska stalna ročna preglasitev ostrenja je na voljo brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja.

Izboljšana kakovost fotografij s premazom SWC
Canonova patentirana prevleka elementa leče, ki je pod valovno dolžino svetlobe, zmanjšuje podvajanje slike in učinek bleščanja, ki ju povzročajo notranji odsevi. S tem, ko prevleka odstrani vzrok zmanjša odseve in pripomore k ostrejšim, jasnejšim slikam.

Preprostejše čiščenje objektiva
Sprednja in zadnja površina objektiva sta premazani s fluorovim premazom, ki zagotavlja preprostejše čiščenje površine objektiva v primerjavi z drugim premazi.

 

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Garancija 2 leti
Dimenzije 78,5 x 83 cm
Teža 540 g
Bajonet Canon EF
Vrsta Zoom
Kategorija Širokokotno
Min. zaslonka f/4
Max. zaslonka f/22
Min. razdalja ostrenja 15 cm
Goriščna razdalja 8-15 mm
Premer filtra 77 mm
Tip objektiva Zoom
Tip objektiva (senzor) FX (Full Frame)
Stabilizator Ne
Povečava 0,34x (pri 15 mm)
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.