Canon objektiv EF 50mm f/1.2L USM Povečaj

Canon objektiv EF 50mm f/1.2L USM

Canon Canon

CAN50/1,2LUSM

Novo

Odprite zaslonko in vstopite v svet novih priložnosti. Z eno največjih zaslonk med objektivi svojega razreda je EF 50 mm f/1.2L USM izjemno svetel objektiv, ki z lahkoto deluje pri šibki svetlobi; idealen je za nadzorovanje globine polja in za fotografiranje v zaprtih prostorih brez bliskavice.

Podrobnosti

Na zalogi

1 399,00 €

z davkom

1 599,00 € z davkom

-12,51 %

Naročite za vsaj 100,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Kakovost serije L

EF 50 mm f/1.2L USM izpolnjuje Canonove visoke standarde za natančno optiko. Serija L je Canonov glavni izbor profesionalnih fotografov in združuje izjemno zmogljivost fotografiranja in izvrstno uporabo z zgradbo, ki je odporna na prah in vlago.

Velika zaslonka f/1.2
Velika odprtost zaslonke f/1.2 zagotavlja neverjetno hitrost fotografiranja pri šibki svetlobi brez potrebe po uporabi bliskavice. Odprta zaslonka omogoči tudi podrobno nadzorovanje globine polja.

Odlična enakomerna zameglitev ozadja
S krožno zaslonko ohišja je mogoče ustvariti privlačno in enakomerno zameglitev ozadja; objektiv je idealen za postavitev predmetov v ospredje z uporabo široke zaslonke in za fotografiranje očarljivih portretov.

Hitro in tiho samodejno ostrenje
Obroč vrste USM (ultrazvočni motor) uporablja ultrazvočne vibracije za pogon hitrega in skoraj neslišnega samodejnega ostrenja. Izjemno hitra enota CPE in izboljšan algoritem samodejnega ostrenja dodatno izboljšajo hitrost samodejnega ostrenja. Dober držalni navor zaustavi skupino objektiva za ostrenje brez preseganja. Mehanična stalna ročna razveljavitev ostrenja je mogoča brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja.

Premazi Super Spectra
Premazi Super Spectra in oblikovanje elementov leče preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja, ki se zaradi odbijanja svetlobe od tipala pogosteje pojavita pri digitalnih fotoaparatih. Premazi zagotavljajo tudi natančno uravnoteženost barv in povečajo kontrast živahnih visokokakovostnih slik.

Posredovanje informacij o razdalji do E-TTL II
Objektiv vrne informacijo o razdalji sistemu bliskavice E-TTL II združljivih fotoaparatov EOS in tako zagotovi optimalno merjenje bliskavice.

Pripomočki
K objektivu EF 50 mm f/1.2L USM sta priložena pokrov valjastega objektiva in mehka torbica.

 

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Garancija 2 leti
Dimenzije 85,5 x 65,5 mm
Teža 580 g
Bajonet Canon EF
Vrsta Fiksni
Kategorija Običajno
Min. zaslonka f/16
Max. zaslonka f/1,2
Min. razdalja ostrenja 0,45 m
Goriščna razdalja 50 mm
Premer filtra 72 mm
Tip objektiva Fiksni
Stabilizator Ne
Povečava 0,15x
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.