Canon objektiv EF-S 24 f/2.8 STM + Lenspen Povečaj

Canon objektiv EF-S 24 f/2.8 STM

Canon Canon

CAN24STM

Novo

Prilagodljiv in kompakten sploščen objektiv. Hitra največja odprtost zaslonke omogoča fotografiranje pri šibki svetlobi in nadzor globinske ostrine. STM zagotavlja gladko in tiho samodejno ostrenje med snemanjem videa z združljivimi fotoaparati.

Podrobnosti

Na zalogi

169,00 €

z davkom

Podrobnosti

Prenosna "sploščena" zasnova

Z globino 22,8 mm in težo le 125 g je EF-S 24mm f/2.8 STM prenosen objektiv, s katerim imate lahko svoj fotoaparat EOS vedno s seboj. Zaradi svoje majhnosti je tudi diskreten in tako popoln za ulično fotografijo.

Naravna perspektiva
Goriščna razdalja 24 mm pri uporabi z ohišjem APS-C EOS omogoča enak kot pogleda kot 38 mm objektiv na fotoaparatu DSLR polne velikosti. To je zelo podobno človeškemu očesu, zato bodo vaše fotografije videti naravno.

Gladko in tiho ostrenje
Skoraj neslišno ostrenje s koračnim motorjem STM je hitro pri fotografiranju in zagotavlja gladke prehode ostrenja pri snemanju videoposnetkov. Tako boste ustvarjali posnetke brez odvečnega šuma ostrenja.*

Široka odprtost zaslonke za fotografiranje pri šibki svetlobi
Hitro dosežena največja odprtost zaslonke f/2.8 prepušča veliko svetlobe, zato lahko pri šibki svetlobi fotografirate brez bliskavice. Popolna je tudi za ustvarjanje učinkov majhne globine polja, da lahko predmet osamite na mehkem neizostrenem ozadju.

Napredna optična zasnova
Objektiv zmanjšuje učinke bleščanja in preprečuje pojavljanje barvne obrobe, zato bo slika izjemno ostra po vsem prizoru. Majhnim predmetom se lahko približate na 16 cm in naredite približan posnetek sveta.

*Ko ga uporabljate z združljivimi ohišji EOS.

 

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Garancija 2 leti
Dimenzije 68 mm x 23 mm
Teža 125 g
V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Bajonet Canon EF-S
Vrsta Fiksni
Kategorija Širokokotno
Min. zaslonka F22.0
Max. zaslonka F2.8
Min. razdalja ostrenja 0.16 m
Goriščna razdalja 24 mm
Premer filtra 52 mm
Tip objektiva Fiksni
Tip objektiva (senzor) DX (APS-C)
Stabilizator Ne
Povečava 0.27x
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.