Canon objektiv EF 16-35 F/2,8 L USM III Povečaj

Canon objektiv EF 16-35 F/2,8 L USM III

Canon Canon

CAN16-35/2,8L3

Novo

Prenovljena verzija popularnega širokokotnika EF 16-35 mm f/2,8L III USM. Vrhunski objektiv z izjemno širokim kotom in zaslonko F/2,8 za odlične posnetke tudi v slabi svetlobi.

  • EF-Mount Lens/Full-Frame Format
  • Aperture Range: f/2.8 to f/22
  • Three Aspherical and Two UD Elements
  • SWC, Air Sphere, and Fluorine Coatings            

Podrobnosti

Na zalogi

2 149,01 €

z davkom

2 199,00 € z davkom

-2,27 %

Podrobnosti

Kakovost serije L

Objektiv ustreza Canonovim visokim standardom serije L glede optike, kakovosti slike, zanesljivosti in zmožnosti upravljanja. Robustna zgradba ima tudi tesnila odporna proti prahu in vlagi, ki ščitijo objektiv v slabih vremenskih pogojih.

Stalna zaslonka f/2.8
Hitra zaslonka f/2.8 omogoča izjemno fotografiranje pri šibki svetlobi in zagotavlja dober nadzor nad globino polja. Zaslonka je fiksna v celotnem obsegu goriščne razdalje, kar fotografu omogoči, da pri povečavi ohrani stalno hiter zaklop.

Prvovrstna kakovost slik
Dve dvopovršinski leči iz litega stekla (GMo) in izjemno nizka razpršitev opazno izboljšajo popačenje slike in zmanjšujejo kromatsko aberacijo. Premaz Air Sphere in premaz pod valovno dolžino svetlobe preprečujeta podvajanje slike in učinek bleščanja, zato lahko samozavestno fotografirate tudi v zahtevnih svetlobnih razmerah.

Robustno ohišje serije L
Objektiv EF 16–35 mm f/2,8L III USM je s svojo robustno in trpežno, na vreme odporno zasnovo zlahka kos obremenitvam, ki spremljajo profesionalno uporabo.

Napredno samodejno ostrenje
Objektiv EF 16–35 mm f/2,8L III USM ima krožni ultrazvočni motor in zmogljiv procesor, ki zagotavljata hitrejše ostrenje.

Optični sistem
Na novo zasnovana optika zagotavlja ostro sliko po celotnem posnetku. Preoblikovan mehanizem povečave s 5 skupinami je bolj odporen proti udarcem in tresljajem.

Zaslonka z 9 lopaticami
V primerjavi s krožno zaslonko s 7 lopaticami modela EF 16–35 mm f/2,8L II USM ima objektiv EF 16–35 mm f/2,8L III USM krožno zaslonko z 9 lopaticami, ki vam omogoča čudovito mehko izostritev ozadja.

Premazi leče
Premaz pod valovno dolžino svetlobe in premaz Air Sphere pomagata preprečevati podvajanje slike in učinek bleščanja na vaših slikah.


Predstavitev proizvajalca

Podatki

Dimenzije 88,5 x 127,5 mm
Teža 790 g
V kompletu Prednji in zadnji pokrovček.
Bajonet Canon EF
Vrsta Zoom
Kategorija Širokokotno
Min. zaslonka f/22
Max. zaslonka f/2,8
Min. razdalja ostrenja 0,28 m
Goriščna razdalja 16-35 mm
Premer filtra 82 mm
Tip objektiva Zoom
Stabilizator Ne
Povečava 0,25x
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.