Plačilo po povzetju

Pri plačilu po povzetju naročeno blago plačate ob prevzemu na dogovorjenem naslovu. Plačilo po povzetju je možno samo z gotovino. Pri plačilu po povzetju velja spletna cena. 

Plačilo ob osebnem prevzemu

Za osebni prevzem blaga je potrebno najprej opraviti nakup v spletni trgovini z izbranim načinom "osebni prevzem" (s tem vam zagotovimo spletno ceno in potrdimo zalogo). Plačilo ob osebnem prevzemu je možno:

a) z gotovino (velja spletna cena)

b) s plačilnimi in kreditnimi karticami (velja spletna cena s popustom, zmanjšanim za 3 odstotne točke).

c) na obroke (več informacij v povezavi)

d) s poslovnim najemom do 60 mesecev (za pravne osebe, več informacij na prodajnem mestu)

Vrsto plačila izberete v postopku naročila.

 

Plačilo preko spletne banke

Pri plačilu preko spletne banke uporabite podatke za nakazilo, ki ste jih prejeli v postopku naročila in po zaključku naročila tudi na svoj naslov elektronske pošte.

Ko plačilo prispe na naš transakcijski račun (praviloma še isti dan), steče postopek dobave na dogovorjen način in v dogovorjenem roku.

Pri plačilu preko spletne banke velja spletna cena. 

 

Plačilo po predračunu

Ta vrsta plačila je namenjena predvsem pravnim osebam in samostjnim podjetnikom. Predračun vam bomo poslali preko elektronske pošte. Ko plačilo prispe na naš transakcijski račun (praviloma še isti dan), steče postopek dobave na dogovorjen način in v dogovorjenem roku.

Pri plačilu preko spletne banke velja spletna cena.  

 

Paypal

Način plačila paypal lahko izberete direktno pri artiklu ali pa v postopku naročila. Cena je enaka kot pri plačilu z gotovino ob osebnem prevzemu ali plačilu po povzetju, prav tako sta možni tudi obe možnosti prevzema (osebni ali po pošti).


Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.