Strokovnjaki s področja digitalne tehnike opozarjajo, da fotografije shranjene na pomnilne medije (spominske kartice, CD, DVD ali trde diske) niso varne pred okvarami, računalniškimi virusi in zastaranjem tehnologije.

Možno je, da DVD-ja, ki ste ga zapekli danes čez nekaj let ne boste več mogli prebrati, ker tehnologija takrat ne bo več v uporabi. Fotografija, izdelana na fotografski papir in shranjena v album praviloma ostane ...

 

Klikni na zgornje okno za namestitev programa. 

V sodelovanju s podjetjem DT Foto d.o.o. iz Ljubljane smo pripravili odlično ponudbo izdelave fotografij - enostavno, preko spleta, z možnostjo osebnega prevzema v naši trgovini na Dunajski 57 v Ljubljani ali prejema po pošti s plačilom po povzetju. Kakovost fotografij zagotavlja ekipa strokovno usposobljenih laborantov ter sodobna Fujifilm oprema. Vsaka fotografija je pred tiskom pregledana in po potrebi korigirana.

Postopek oddaje slik je enostaven. S klikom na povezavo "prenesi program" se bo odprlo okno za namestitev brezplačnega programa ePhotoLab, ki ga namestite na vaš računalnik. Uporaba programa je enostavna - slike dodate v naročilo, jim izberete ustrezno velikost in količino, vpišete svoje podatke, izberete način prevzema in naročilo oddate. Vse ostalo bomo opravili mi.

Za zahtevnejše uporabnike program omogoča tudi barvne korekcije, odstranjevanje rdečih oči, pretvorbo v ČB obliko, izrezovanje in povečevanje določenih delov, možnost izpisa datuma na fotografijo, izbiro sijaj ali mat papirja, izdelavo Index printa, izdelavo CD-ja s fotografijami ter vpis opomb oz. sporočila operaterju. Možna je tudi izdelava "Image" CD-ja za pošiljanje naročila po pošti.

Pred vsakim naročilom fotografij priporočamo osvežitev cenika, kar storite enostavno preko menija. Cene veljajo izključno za slike, poslane preko spleta.

V primeru naročila večje količine fotografij je možna tudi oddaja naročila osebno v naši trgovini ali po pošti. Namesto izbire pošlji, izberite v programu ePhotoLab opcijo shrani, nato pa kreirano epl datoteko posnamite na CD, USB ključ,... Tudi v tem primeru bomo priznali spletno ceno fotografij.

V primeru kakršnihkoli težav pri oddaji naročila smo vam vedno na voljo za vprašanja in komentarje, ki jih lahko posredujete na info@besenicar.si.

Nasveti za odpravljanje težav so tudi na spletni strani www.ineta.si


Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.