Akcija Canon EOS 7D Mk II (ohišje) Povečaj

Canon EOS 7D Mark II (ohišje) + W-E1 WIFI adapter

Canon Canon

CAN7DMK2

Novo

Canon 7D Mark II je v APS-C razred DSLR fotoaparatov prinesel hitrost in zanesljivost. 20 milijinov točk, dvojni Digic 6 slikovni procesor, 65-točkovni AF sistem, nadgrajen Dual Pixel AF sistem pri snemanju videa.

  • 20.2MP APS-C CMOS Sensor
  • Dual DIGIC 6 Image Processors
  • 3.0" 1.04m-Dot Clear View II LCD Monitor
  • Full HD 1080p/60 Video & Movie Servo AF
  • Dual Pixel CMOS AF with Live View
  • 65-Point All Cross-Type Phase-Detect AF
  • Native ISO 16000, Extended to ISO 51200
  • 10 fps Shooting at Full Resolution
  • Built-In GPS Receiver & Digital Compass
  • Wi-Fi Connectivity via W-E1 Adapter             

Podrobnosti

Izdelka ni na zalogi

1 299,00 €

z davkom

1 899,90 € z davkom

-31,63 %

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Iskanje vrhunskega fotografskega trenutka

Ustvarjen za tiste, ki ljubijo hitrost. Bodite prvi, ki ujame neobičajno, in ovekovečite trenutke, ki jih drugi fotografi zamudijo. Na fotografijah ali v filmih izrazite svojo ustvarjalno plat kot še nikoli do zdaj. Fotografirajte zaporedja največ 10 slik na sekundo s popolnim samodejnim ostrenjem in osvetlitvijo. Odzivno upravljanje pomeni, da boste ujeli drobni trenutek, ki ga lovite, velik medpomnilnik pa vam omogoča, da nadaljujete s fotografiranjem brez padca učinkovitosti. EOS 7D Mark II vam z dvema procesorjema za obdelavo slike "DIGIC 6" zagotavlja odzivno delovanje. Izjemno kratek čas zamika pomeni, da boste natančno ujeli dragocene trenutke. Za odlično ostrenje med fotografiranjem ima EOS 7D Mark II 65 točk za ostrenje, s katerimi lahko sledite hitro premikajočim se predmetom. Vsaka točka za ostrenje je "križna"*, kar pomeni, da lahko hitro in natančno ujame vodoravne in navpične podrobnosti. Za pomoč pri fotografiranju tudi pri zelo šibki svetlobi lahko 7D Mark II prizor izostri pri mesečini z močjo svetlobe tudi samo -3 EV. Vseh 65 točk za samodejno ostrenje lahko uporabite skupaj ali jih združite v premična območja, ki pokrivajo predmete izven središča. Lahko pa izberete samo eno točko za samodejno ostrenje in izostrite točno določen del prizora. Sistem samodejnega ostrenja iTR fotoaparatov EOS 7D Mark II uporablja informacije o barvah in obrazih, s katerimi prepoznava in sledi predmetom, ki se premikajo po prizoru. Odzivnost samodejnega ostrenja lahko prilagodite s preprostim orodjem, ki ostrenje med premikanjem nastavi glede na okolje in predmet fotografiranja. Na ta način drugi predmeti, ki prizor prečkajo pred predmetom, ne motijo ostrenja.

Natisi, dovolj kakovostni tudi za razstave
Od divjih živali do avtomobilističnih športov in ulične fotografije – na novo zasnovani senzor ločljivosti 20,2 milijona slikovnih pik zagotavlja rezultate, ki jih boste s ponosom gledali na steni. EOS 7D Mark II tudi pri šibki svetlobi ustvarja izjemno podrobne fotografije in videoposnetke. Za dosledno in natančno merjenje osvetlitve uporablja EOS 7D Mark II senzor s 150.000 slikovnimi pikami, ki prizor razdeli na 252 območij. Vsako območje se analizira, nato pa se ustrezne nastavitve osvetlitve nastavijo samodejno ali priporočijo fotografu. Za večjo natančnost pri nenavadnih pogojih osvetlitve se poleg svetlobe v vidnem delu spektra meri tudi infrardeča svetloba.

Odlično delovanje pri šibki svetlobi
Tudi ko je svetlobe malo, lahko nadaljujete s fotografiranjem, ne da bi omejili svoje ustvarjalnosti. EOS 7D Mark II zagotavlja vrhunsko kakovost slike pri občutljivostih ISO do 16.000 (ki jih je mogoče razširiti do enakovredne vrednosti ISO 51.200) – popolno za diskretno ulično fotografijo, zajemanje dogajanja v težavnih pogojih in celo ročno makro fotografijo. Migetajoča svetloba, ki jo med fotografiranjem na primer ustvarjajo fluorescentne žarnice, lahko povzroči nedosledno svetlost in barve. EOS 7D Mark II lahko take pogoje zazna in vsak posnetek sproži tako, da se ujema z najvišjo svetlostjo migetajočega vira svetlobe. Na ta način zagotavlja dosledne rezultate.

Fotoaparat samo za vas
Kako boste uporabljali svoj EOS 7D Mark II? Kontrolnike fotografiranja, sistem ostrenja in množico drugih prilagodljivih kontrolnikov lahko prilagodite natančno tako, kot želite. Tudi 100 % iskalo fotoaparata lahko prilagodite na njegovem elektronskem zaslonu s sliko v realnem času. Večino kontrolnikov fotoaparata EOS 7D Mark II lahko prilagodite in tako fotoaparat nastavite glede na trenutno situacijo. Spremembe lahko shranite kot prednastavitve in jih v prihodnje prikličete kadar koli želite. Uživajte v naravnem pogledu skozi iskalo fotoaparata EOS 7D Mark II s približno 100% pokritostjo in 1,0-kratno povečavo. Na prosojnem zaslonu LCD so prikazane informacije o ostrenju in fotografiranju, elektronsko izravnavanje po dveh oseh pa zagotavlja ravna obzorja. Sistem samodejnega ostrenja fotoaparata EOS 7D Mark II lahko podrobno nastavite glede na predmet in način fotografiranja. Ko želite hitro začeti s fotografiranjem, prilagodite obnašanje fotoaparata z eno od šestih prednastavljenih kombinacij samodejnega ostrenja.

Prilagodljivo delovanje fotoaparatov EOS
EOS 7D Mark II je odličen za vse fotografske situacije – od ulice do studia. Zaradi svoje hitrosti in natančnosti je popoln za šport in hitro dogajanje, z možnostmi fotografiranja pri šibki svetlobi in vgrajenim GPS-om pa je dobra izbira za fotografe na potovanjih. Edino vprašanje je, kako boste vi uporabljali svojega? Ko se vremenski pogoji poslabšajo, lahko še naprej fotografirate brez pomislekov. Na vreme odporni kontrolniki ščitijo EOS 7D Mark II pred vlago in prahom, ohišje iz magnezijeve zlitine pa zagotavlja vzdržljivost.

Vgrajen GPS
EOS 7D Mark II lahko slike in videoposnetke geografsko označi z vašim natančnim položajem na svetu. Zabeležite lahko zemljepisno dolžino in širino, nadmorsko višino, smer neba ter univerzalni koordinirani čas.

Način z visokim dinamičnim obsegom (HDR)
Med fotografiranjem pri visokem kontrastu vam način z visokim dinamičnim obsegom pomaga ohraniti podrobnosti v senčnih in svetlih območjih. EOS 7D Mark II hitro zajame zaporedje treh slik pri različnih osvetlitvah in jih združi. Tako že iz fotoaparata dobite izdelke naravnega videza.

NAČIN Z VISOKIM DINAMIČNIM OBSEGOM VKLOPLJENNAČIN Z VISOKIM DINAMIČNIM OBSEGOM IZKLOPLJEN
večkratna osvetlitev

Dve reži za pomnilniške kartice
EOS 7D Mark II ima dve reži za pomnilniške kartice ter omogoča samodejno varnostno kopiranje datotek med fotografiranjem in več prostora za shranjevanje.

Funkcije fotografiranja s časovnikom
Vgrajen merilnik časovnih intervalov omogoča zajemanje slik v vnaprej določenih obdobjih – odličen način za spremljanje počasi spreminjajočega se prizora in ustvarjanje videoposnetkov s časovnim zamikom. EOS 7D Mark II lahko uporabljate za fotografiranje z izjemno dolgo osvetlitvijo, saj lahko zaslonko za določen čas zaklenete v način žarnice.

Napredne funkcije za ustvarjanje videoposnetkov
Izboljšajte svoje videoposnetke s funkcijami, ki ustrezajo panožnim standardom. Snemajte "počasne posnetke" v polni visoki ločljivosti pri 60 sličicah na sekundo in nadzorujte zvok s priključki za mikrofon in slušalke. Napredne funkcije videa so med drugim zajemanje videa polne visoke ločljivosti (1080p) pri spremenljivi hitrosti 50 ali 60 sličic na sekundo – popolno za hitro dogajanje ali svilnate počasne posnetke, ki razkrivajo podrobnosti gibanja.

Hitro ostrenje med snemanjem videoposnetkov in v načinu Live View
Za hitro in gladko samodejno ostrenje med snemanjem videoposnetkov ali uporabo načina Live View vključuje EOS 7D Mark II tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami. Vsaka slikovna pika je sestavljena iz dveh fotografskih diod, ki jih je mogoče prebrati ločeno med samodejnim ostrenjem ali skupaj med zajemanjem slike. Hitrost in občutljivost ostrenja med premikanjem lahko prilagodite in omogočite počasne prehode s spreminjanjem ostrenja.

Ostanite povezani
Namensko povezavo HDMI lahko uporabite za posredovanje posnetkov polne visoke ločljivosti v zunanje snemalnike. Tako lahko EOS 7D Mark II brez težav vključite v poteke dela urejanja videoposnetkov. Priključka za slušalke in mikrofon vam omogočate snemanje kakovostne digitalne zvočne podlage, z neslišnimi kontrolniki pa lahko spreminjate nastavitve fotoaparata brez motečih zvokov.

 

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Garancija 2 leti
Dimenzije 149 x 112 x 78 mm
Teža 910 g
Bajonet Canon EF
Tip fotoaparata DSLR
Tip senzorja APS-C
Ločljivost tipala 20,2 MP
Občutljivost ISO ISO 100-16000 (razširljiv na 51200)
RAW Da
Video HD 1080p
Video resolucija 1920 x 1080 (59.94 fps)
Velikost LCD zaslona 7,6 cm (3 inče)
Ločljivost LCD zaslona 1.040.000 točk
Tip LCD zaslona Fiksni
Iskalo Optično
Zaporedni posnetki 10 fps
Tip spominske kartice CompactFlash + SD/SDHC/SDXC
Čas osvetlitve 1/8000 - 30 s
Hot shoe priključek Da
Napajanje Li-Ion baterija LP-E6N
Wi-Fi Ne
GPS Da
Touchscreen Ne
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.