Znižano Canon EOS 5D Mark IV (body) + battery grip Povečaj

Canon EOS 5D Mark IV (body)

Canon Canon

CAN5DMK4

Novo

DSLR fotoaparat s CMOS senzorjem ločljivostji 30,4 MP, zaporednimi posnetki 7 fps, snemanjem videa v 4K, vgrajeno brezžično povezavo in GPS-om. Prvi EOS z novim formatom Dual Pixel RAW, ki omogoča natančno nastavljanje posnetkov v fazi postprodukcije s prilagajanjem ali popravljanjem točk ostrine in premikom ospredja bokeha.

Podrobnosti

Na zalogi

2 949,00 €

z davkom

3 279,00 € z davkom

-10,06 %

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Predstavitev proizvajalca

 

Pomembne so podrobnosti

EOS 5D Mark IV odlikuje Canonovo povsem novo tipalo CMOS polnega formata z ločljivostjo 30,4 milijona točk, ki prinaša posnetke, polne podrobnosti, celo na najsvetlejših in temnih, osenčenih delih. Z razponom občutljivosti ISO 100–32000, ki jo je mogoče razširiti od 50 do 102.400, je mogoče fotografirati v različnih svetlobnih okoliščinah. Izboljšan algoritem za obdelavo šuma še nadalje izboljšuje fotografiranje v razmerah z malo svetlobe, kar je popolno za fotoreporterje, ki morajo zajeti pomembne zgodbe, ne glede na svetlobne pogoje, s katerimi se soočajo.

61-točkovni razširjen mrežast sistem samodejnega ostrenja, ki odlikuje EOS 5D Mark IV, omogoča preprosto sledenje obrazom in barvam hitro premikajočih se subjektov. 61 točk/41 križno razporejenih točk samodejnega ostrenja pokrije razširjeno področje tipala in omogoča izostritev celo v mesečini pri -3 EV v načinu fotografiranja z iskalom ali -4 EV v načinu Live View. EOS 5D Mark IV omogoča uporabnikom uporabo nastavkov z vsemi telefoto objektivi za f/8 AF z vsemi 61 točkami, vključno z 21 križno razporejenimi za še večjo natančnost. 7,6-centimetrski zaslon LCD visoke ločljivosti na dotik v vseh menijih je združen z novim gumbom za samodejno ostrenje Area Selection, ki zagotavlja hitro izbiro točk samodejnega ostrenja. Poleg tega pa fotoaparat odlikuje napredno merilno tipalo 150K RGB+IR z namenskim procesorjem DIGIC 6 za pravilno osvetlitev ter natančno zaznavo subjekta in sledenje le-temu.

Potreba po hitrosti

EOS 5D Mark IV je oblikovan za takojšnje odzivanje, tako da nikoli ne boste zamudili posnetka. Tehnologije visokih hitrosti zajemanja in procesor DIGIC 6+ pomenijo, da lahko fotografirate s hitrostjo 7 slik na sekundo pri polni ločljivosti, s polnim sledenjem AF/AE. V enem samem proženju lahko zajame do 21 posnetkov v formatu RAW ali neomejeno število posnetkov v formatu JPEG, tako da boste vedno pripravljeni na naslednji posnetek. Ko je potrebna diskretnost, denimo pri zajemu pomembnih novic ali živali v njihovem naravnem okolju, kamero odlikujeta načina Silent Single in Silent Continuous, ki nudita fotografiranje z najmanjšim možnim šumom.

Začnite s snemanjem filmov 4K

Z EOS-om 5D Mark IV je snemanje filmov 4K na voljo vsem, ki želijo izkoristiti moč videa za prikaz širše zgodbe. Resnično vsestranski fotoaparat odlikuje DCI 4K (4096 x 2160) s hitrostmi snemanja 30/25/24 slik na sekundo. Omogoča tudi pretvorbo slik JPEG z ločljivostjo 8,8 milijona točk iz videa 4K, kar je popolno za vse, ki želijo preprosto preklapljati med videom in fotografijami. Zagotavljanje kakovosti posnetkov še nikoli ni bilo bolj pomembno, saj pretočne storitve zahtevajo vse več vsebin, posnetih na terenu z uporabo najnovejših tehnologij. EOS 5D Mark IV prinaša ta napredek v obliki video zrcalno-refleksnega fotoaparata z vgrajenimi 4K, snemanjem 120p HD, tehnologijo Dual Pixel CMOS AF, videom time lapse in novim filmskim načinom HDR.

Izboljšano delovanje in povezljivost

Opremljen z naborom novih in izpopolnjenih lastnosti, zahtevanih s strani Canonove strokovne skupnosti, nudi EOS 5D Mark IV neprimerljivo prilagodljivost na področju povezljivosti. Vgrajena brezžična povezava omogoča oddaljeno delovanje in varno prenašanje datotek (FTPS/FTP) prek pametnih naprav z uporabo aplikacije Canon Camera Connect, NFC pa zagotavlja takojšnje povezave med združljivimi napravami. GPS geografsko označi vsako sliko v podatkih EXIF s samodejnimi časovnimi posodobitvami, kar pomaga pri upravljanju posnetkov, prvič doslej pa so samodejno vdelani metapodatki IPTC, kot so podrobnosti o posnetku.

Zaradi izboljšane odpornosti na vodo in prah je fotoaparat popoln za popotne fotografe ali fotoreporterje, ki delajo na zahtevnih terenih.

Z neprimerljivo kakovostjo slike si odprite nove poglede

Canon je znan po tem, da nudi največji sistem objektivov, z zdaj predstavljenima EF 24-105mm f/4L IS II USM in EF 16-35mm f/2.8L III USM pa je to neverjetna linija. Resnično prilagodljiv in trpežen objektiv za vsakdanjo rabo EF 24-105mm f/4L IS II USM je popolno orodje za vsakega fotografa, ki želi doseči izjemno ostrino od roba do roba na celotnem območju povečave. Goriščnica 24–105 mm in zaslonka f/4 sta popolni za različne prizore, subjekte in svetlobne pogoje, medtem ko izboljšani štiristopenjski stabilizator slike in nova video oblika EDM zagotavljata tiho prilagajanje zaslonke med zajemom filma. Za izjemno visokokakovostne posnetke, ki naredijo vtis, je Canon predstavil EF 16-35mm f/2.8L III USM. Objektiv visoke zmogljivosti, ki zagotavlja popolno harmonijo pri delu s tipali visoke ločljivosti, kot ga najdemo pri EOS-u 5D Mark IV, nudi izjemno kakovost posnetkov tako profesionalnim fotografom kot resnim navdušencem. Vsestranska goriščnica (16–35 mm) bo ugajala poročnim fotografom in fotoreporterjem, ki morajo fotografirati od blizu, medtem ko je zaradi hitre, stalne največje odprtosti zaslonke f/2.8 očitna izbira za vse, ki fotografirajo v pogojih z malo svetlobe.

Podatki

Teža 890 g
Vremensko zatesnjen Da
Tip fotoaparata DSLR
Tip senzorja Full frame
Ločljivost tipala 30 MP
Občutljivost ISO 100-32000 (razširljiv 50-102400)
Garancija 2 leti
RAW Da
Video 4K + HD
Video resolucija 4096 x 2160 (29.97p, 24p, 23.98p), 1920 x 1080 (59.94p, 29.97p, 24p, 23.98p), 1280 x 720 (119.9p)
Velikost LCD zaslona 8,1 cm (3,2 inča)
Ločljivost LCD zaslona 1,620,000
Tip LCD zaslona Fiksni
Iskalo Optično
Zaporedni posnetki 7 fps
Tip spominske kartice CF & SD
Čas osvetlitve 1/8000 - 1/30 s
Hot shoe priključek Da
Wi-Fi Da
Touchscreen Da
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.