Znižano Canon CP1200 + 54x papir Povečaj

Canon foto tiskalnik CP1200

Canon Canon

CANCP1200

Novo

Z najelegantnejšim modelom SELPHY lahko brezskrbno izpustite spomine iz pametnega telefona in jih natisnete v vrhunski kakovosti, ki bo trajala večno. Majhen, eleganten in prenosljiv brezžični tiskalnik fotografij, primeren za vsakega uporabnika.

Podrobnosti

Rok dobave 10 dni

109,00 €

z davkom

115,90 € z davkom

-5,95 %

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Enostavno, hitro tiskanje iz mobilne naprave

Preprosto tiskajte naravnost iz mobilne naprave s programom Apple AirPrint ali uporabite program Canon PRINT Inkjet/SELPHY. Namenski gumb za brezžično povezavo omogoča takojšen dostop do nastavitev Wi-Fi za hitro vzpostavitev povezave in brezžično tiskanje. Tiskajte tudi s pomnilniških kartic, pogonov USB flash ali fotoaparatov, združljivih s PictBridge.

Ustvarjajte dragocene spomine z vzdržljivim tiskanjem vrhunske kakovosti
Tiskajte profesionalno kakovost v manj kot 1 minuti. Barvno-sublimacijska tehnologija s hitrostjo 300 dpi nudi spekter 16,8 milijona barv in zagotavlja čudovito globino in barvne prehode, samodejno optimiranje slike pa pametno popravi nepravilnosti slike.

Preprosta ustvarjalnost in brezskrben nadzor
Izpopolnite spomine na številne ustvarjalne načine in to izjemno hitro. Nastavite natančne barve natisov ter preprosto ustvarite in natisnite fotografije za osebne dokumente v velikem obsegu sprejemljivih velikosti. Z dvojnim tiskanjem za osebne izkaznice natisnete 2 različni velikosti osebnih izkaznic na enem listu, natisnjen okvir za rezanje pa zagotavlja natančno obrezovanje.

Majhen, eleganten in prenosljiv tiskalnik fotografij
Ta izjemno kompakten in enostavno prenosljiv tiskalnik zagotavlja hitro, zanesljivo tiskanje fotografij profesionalne kakovosti. Zaradi svoje elegantne, inovativne in uporabniku prijazne zasnove se odlično prilagodi vsakemu sodobno opremljenemu domu. Z izbirno baterijo z veliko kapaciteto lahko na poti natisnete do 54 fotografij.

Izbira končnih obdelav s standardnim fotografskim papirjem
Posebna prevleka ščiti vsak natis pred madeži, polito tekočino in zbledelostjo ter traja do 100 let, če so natisi shranjeni v albumu. Uporabite lahko tudi eno od 3 polsvetlečih prevlek, s katero preprečite prstne odtise in ustvarite videz fotografij, ustvarjenih v temnici, ne da bi za to morali zamenjati potrošni material.

Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.