Znižano Canon PowerShot G1 X Mark II Povečaj

Canon PowerShot G1 X Mark II

Canon Canon

CANG1XMK2

Novo

PowerShot G1 X Mark II z velikim tipalom in objektivom s hitro zaslonko f/2 v ohišju kompaktnega fotoaparata zagotavlja rezultate in raznolikost fotoaparatov DSLR. 

Podrobnosti

Rok dobave 10 dni

599,00 €

z davkom

899,00 € z davkom

-33,37 %

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Kompaktni fotoaparat, ki zagotavlja kakovost slik na ravni fotoaparatov DSLR

Površina tipala vrste 1,5, s katerim je opremljen fotoaparat PowerShot G1 X Mark II, je z velikostjo 18,7 x 14,0 mm podobna površini tipala APS-C. Z ločljivostjo 12,8 milijona slikovnih pik (3:2) in Canonovo tehnologijo CMOS zagotavlja kakovost slik, ki smo jo vajeni pri fotoaparatih DSLR. S tipalom za fotografiranje z več vidikov lahko zajamete slike z 12,8 milijona slikovnih pik v razmerju 3:2 ali slike s 13,1 milijona slikovnih pik v razmerju 4:3 z enako učinkovito goriščno razdaljo.* 


Odlični rezultati ob nizki svetlobi
Tipalo vrste 1,5 in procesor DIGIC 6 fotoaparata PowerShot G1 X Mark II zagotavljata vrhunske rezultate vse do vrednosti ISO 12.800. Sistem HS v kombinaciji s svetlim objektivom f/2-3,9 v največji meri izkoristi razpoložljivo svetlobo okolice za doseganje izredne jasnosti in ostrine v vsakršnih pogojih. Sistem pametne stabilizacije slike izbere med 8 možnostmi najboljši način stabilizacije slike in tako zmanjša tresenje ter zameglitev pri fotografiranju.

Natančnost objektiva s 5-kratno povečavo
Fotoaparat PowerShot G1 X Mark II ima 24-milimetrski širokokotni objektiv s 5-kratno povečavo. Canonova natančna tehnologija in napredno znanje o objektivih zagotavljata ostre slike visoke ločljivosti. Veliko tipalo vrste 1,5 v kombinaciji s svetlo zaslonko f/2-3,9 z 9 lopaticami poskrbi za razločno osamitev predmeta in enakomerno zameglitev ozadja.

Ujemite trenutek
Procesor DIGIC 6 zagotavlja hitro in odzivno delovanje, zato boste vedno pripravljeni za fotografiranje odločilnega trenutka. 31-točkovno ostrenje AiAF visoke gostote hitro in natančno izostri predmete, medtem ko lahko preciznejše nastavitve ostrenja prilagajate ročno z enim od dveh obročev za nadzor, nameščenih okrog telesa objektiva. Natančnost lahko še povečate z ročnim poudarjanjem ostrenja, tako da označite območja ostrenja.

Brezžično oddaljeno fotografiranje in sinhronizacija fotografij
Z gumbom za povezavo mobilne naprave ali s funkcijo NFC vzpostavite brezžično povezavo med fotoaparatom PowerShot G1 X Mark II in združljivo pametno napravo. Ko je povezava vzpostavljena, lahko s programom Canon CameraWindow brezžično upravljate fotoaparat PowerShot G1 X Mark II z oddaljenosti do 5 metrov. Gumb za povezavo mobilne naprave se lahko dodeli tudi sinhronizaciji fotografij, ki omogoča varnostno kopiranje slik in videoposnetkov v registrirani domači računalnik, Flickr™ in Google Drive™ prek storitve CANON iMAGE GATEWAY.**

Zasnovan posebej za vas
Prilagodite PowerShot G1 X Mark II svojemu načinu uporabe. Pogosto uporabljane funkcije lahko dodate v meni funkcij po meri, da boste laže našli, ko jih boste potrebovali. Prilagodljiva obroča za nadzor, nameščena okrog telesa objektiva, lahko programirate za spreminjanje različnih nastavitev.

Zajemanje z vseh kotov
Visokokakovostni zaslon LCD na dotik z ločljivostjo 1.040.000 slikovnih pik uporablja barvno reprodukcijo sRGB, s katero zagotavlja brezhibno natančnost barv, jasnost slik in kontrast. Zaradi nagibnega zaslona in intuitivnih ukazov PowerShot G1 X Mark II omogoča hitro in preprosto uporabo tudi pri fotografiranju pod neobičajnimi koti. Če želite fotoaparat uporabljati na običajnejši način, ga opremite z odzivnim elektronskim iskalom, ki ga lahko dokupite.

Nove ustvarjalne možnosti
Preizkušajte napredne načine fotografiranja in odkrivajte nove ustvarjalne možnosti. Ročni način HDR in način zamegljevanja ozadja zajameta več slik v hitrem zaporedju in jih združita v rezultat profesionalnega videza. Zvezdnati načini omogočajo preprosto zajemanje spektakularnih astrofotografij.

Preprost potek dela
14-bitne datoteke RAW in programska oprema Canon DPP povečajo kakovost med naknadno obdelavo in jih lahko brez težav vključite v obstoječe postopke urejanja in tiskanja.

Ergonomična uporaba
Serija fotoaparatov PowerShot G1 X Mark II z izboljšanim oprijemom (na voljo v Evropi, na Bližnjem vzhodu in Afriki) ima veliko ergonomično držalo, ki zagotavlja optimalno uporabo.

Predstavitev proizvajalca

*Tipalo za fotografiranje z več vidikov zajame slike z 12,8 milijona slikovnih pik v razmerju 3:2 s privzetimi nastavitvami. Z enako učinkovito goriščno razdaljo je mogoče zajeti slike s 13,1 milijona slikovnih pik v razmerju 4:3.
**Podpora za brezžično povezavo je odvisna od naprave in regije

Podatki

Teža 558 g
Dimenzije 116,3 x 74,0 x 66,2 mm
V kompletu Li-Ion baterija NB-12L , polnilec, pokrovček objektiva, ovratni trak
Max. zaslonka f/2,0–f/3,9
Min. razdalja ostrenja od 5 cm
Goriščna razdalja 12,5 – 62,5 mm
Stabilizator Da
Tip fotoaparata Kompaktni
Tip senzorja 1,5"
Ločljivost tipala 12.8 MP
Optični zoom 5x
Občutljivost ISO 100-12800
Garancija 1 leto
RAW Da
Video 4K + HD
Video resolucija 1920 x 1080 (30p), 1280 x 720 (30p), 640 x 480 (30 fps)
Velikost LCD zaslona 7,6 cm (3 inče)
Ločljivost LCD zaslona 1.040.000 točk
Tip LCD zaslona Pregibni
Zaporedni posnetki 5,2 fps
Tip spominske kartice SD, SDHC, SDXC
Čas osvetlitve 1/4000 - 60 s
Hot shoe priključek Da
Napajanje Li-Ion baterija NB-12L
Wi-Fi Da
NFC Da
GPS Preko aplikacije
Touchscreen Da
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.