Akcija Canon Powershot SX 60 HS Povečaj

Canon Powershot SX 60 HS + torbica Miggo

Canon Canon

CANSX60

Novo

Povečajte še tako majhne podrobnosti oddaljenih divjih živali ali posnemite osupljive širokokotne posnetke pokrajine. Canon SX60 je hiter, prilagodljiv kompaktni fotoaparat s 65x povečavo. Vgrajena tudi Wi-Fi in NFC povezava.

Podrobnosti

Na zalogi

359,00 €

z davkom

599,90 € z davkom

-40,16 %

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Neverjetno velika povečava in širok zajem

Zajemite neomejeno število čudovitih posnetkov. Z neverjetno 65-kratno povečavo in 21-milimetrskim širokokotnim pogledom lahko zajamete kar koli – od neverjetno podrobnih povečav oddaljenih prizorov divjih živali do osupljivih pokrajin.

Preprosto sledenje
Oddaljenim predmetom lahko tudi pri največji povečavi sledite zares preprosto. Z enim pritiskom gumba "Pomoč za okvirjanje povečave" pogled oddalji od prizora, da znova poiščete predmet, ko pa gumb spustite, se pogled znova približa. Izboljšan samodejni način samodejno oddalji pogled, ko predmet zapušča prizor in pomaga ohraniti stalno velikost predmeta v prizoru.

Udobno in mirno fotografiranje
Fotoaparat je zasnovan za udobno uporabo, zato lahko tudi pri polni povečavi uživate v mirnejših posnetkih in dlje časa udobno fotografirate z izboljšanim ergonomskim ročajem. Uporaba elektronskega iskala je podobna kot pri fotoaparatih SLR in omogoča jasen prizor pri zelo močni svetlobi. Ultrazvočni motor (USM) zagotavlja hitro, neslišno ostrenje in povečavo.

Odlična kakovost pri vsaki svetlobi
Podnevi ali ponoči bodo posnetki natančno taki, kot jih imate v spominu. Canonov sistem HS s procesorjem DIGIC 6 in tipalom CMOS z ločljivostjo 16,1 milijona slikovnih pik zagotavlja osupljivo kakovost slike in odlične rezultate pri šibki svetlobi. Z njim boste preprosto ujeli pravo vzdušje trenutka brez uporabe bliskavice ali stativa.

Ostri posnetki – vsakič
Na voljo vam je pametni optični stabilizator slike, zato se vam ni treba bati, da bi vam tresenje fotoaparata pokvarilo izdelke. Fotoaparat se samodejno prilagodi in zagotavlja ostre ter podrobne fotografije ne glede na to, ali fotografirate pri polni povečavi ali iz roke pri šibki svetlobi. Tudi vaši posnetki bodo mirni, zahvaljujoč 5-osnemu izboljšanemu dinamičnemu stabilizatorju slike.

Ne zamudite trenutka
Življenje je kratko. Zamudili ne boste nobenega dragocenega trenutka, saj boste lahko z neverjetno odzivnim delovanjem s hitrim neprekinjenim fotografiranjem ujeli še tako hitro dogajanje.

Preprosto zajemanje izjemnih slik
Pametni samodejni način omogoča preprosto zajemanje fantastičnih fotografij ali videoposnetkov. S hibridnim samodejnim načinom uživajte v zabavnih filmskih povzetkih vseh posnetkov dneva v visoki ločljivosti (720p).

Realistični videoposnetki na dosegu roke
Ustvarjanje osupljivih videoposnetkov je preprosto. Z enim pritiskom gumba lahko snemate izjemne, realistične posnetke s polno visoko ločljivostjo pri 60 sličicah na sekundo in jasnim zvokom, zahvaljujoč neslišnim kontrolnikom in povečavi. Za večjo prilagodljivost lahko na fotoaparat pritrdite tudi zunanji mikrofon in ročno nadzorujete ravni zvoka.

Prevzemite nadzor
Odkrivajte svoje ustvarjalne spretnosti. Fotografije in videoposnetke zajemite s kontrolniki za polno osvetlitev. Vstopite v nov svet možnosti z obliko RAW in dodatno opremo sistema EOS.

Brezžična povezava
Uživajte v svobodi brezžične povezave. Slike in videoposnetke prenesite v družbena omrežja – neposredno s fotoaparata. Lahko pa jih tudi prenesete v pametni telefon ali tablični računalnik z gumbom za povezavo mobilne naprave in funkcijo NFC. S programom Canon CameraWindow lahko daljinsko upravljajte fotoaparat s pametnim telefonom in uživate v uporabi priročnega računalnika in sinhronizacije fotografij v oblaku.

 

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Teža 650 g
Dimenzije 127,6 x 92,6 x 114,3 mm
Max. zaslonka f/3,4–f/6,5
Min. razdalja ostrenja 0 cm
Goriščna razdalja 3,8–247,0 mm
Stabilizator Da
Tip fotoaparata Kompaktni-zoom
Ločljivost tipala 16 MP
Optični zoom 65x
Občutljivost ISO 100–3200
Garancija 1 leto
RAW Da
Vodotesen Ne
Video HD 1080p
Video resolucija 1920 x 1080 (60p, 30p), 1280 x 720 (30p), 640 x 480 (30p)
Velikost LCD zaslona 7,6 cm (3 inče)
Ločljivost LCD zaslona 922.000 točk
Tip LCD zaslona Vrtljiv
Iskalo Elektronsko (EVF)
Zaporedni posnetki 6,4 fps
Tip spominske kartice SD, SDHC, SDXC
Čas osvetlitve od 15 do 1/2000 s
Hot shoe priključek Da
Napajanje Li-Ion baterija NB-10L
Wi-Fi Da
NFC Da
GPS Preko aplikacije
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.