Znižano Canon Powershot SX 420 HS Povečaj

Canon Powershot SX 420 HS + torbica Miggo

Canon Canon

CANSX420CR

Novo

Fotoaparat s tipalom ločljivosti 20 MP, stabilizitanim objektivom z 42x povečavo (ekviv. 24-1008 mm), WiFi in NFC povezavo za enostavno izmenjavo posnetkov. MOžnost upravljanja aparata s pametnim telefonom, HD video, LCD zaslon z diagonalo 3,5 cm, različni kretivni filtri, 32 prednastavljenih scenskih načinov ...

Podrobnosti

Rok dobave 10 dni

259,00 €

z davkom

279,90 € z davkom

-7,47 %

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Vsebina pakiranja

 • Miggo Grip and Wrap CSC Miggo Grip and Wrap CSC
  Akcija
  Rok dobave 10 dni
  1 x Miggo Grip and Wrap CSC
  MIGGRIPCSCCR

  Miggo Grip & Wrap CSC je prvi trak za CSC na svetu, ki je hkrati lahko tudi zaščitna prevleka za vaš fotoaparat. Trak si ovijte okoli zapestja, da preprečite padec fotoaparata, ko prenehate s fotografiranjem, enostavno ovijte trak okoli fotoaparata ...

  20,00 € 34,90 € -42.6934%

Podrobnosti

Ujemite vse podrobnosti

Z veliko 42-kratno optično povečavo se lahko približate oddaljenim podrobnostim, s 24 mm izjemno širokim kotom pa v prizor ujamete več. Vse to omogoča majhen hibridni fotoaparat z udobnim ergonomičnim držalom, ki ga preprosto vzamete s seboj ob vsaki priložnosti. Snemajte dlje v varčnem načinu, ki zmanjša porabo baterije.

Takojšnje snemanje videoposnetkov visoke ločljivosti
Ustvarjanje izjemnih videoposnetkov je zabavno in preprosto. Z enim pritiskom gumba lahko preprosto snemate odlične filme visoke ločljivosti (720p) v obliki MP4. Doživite ustvarjalno raznolikost snemanja filmov z optično povečavo in hkrati uživajte v ostrih, mirnih posnetkih, kar omogoča dinamični stabilizator slike.

Povezava in skupna raba
Z enim samim tapom se povežite z združljivimi pametnimi napravami prek Wi-Fi-ja in dinamične povezave NFC za preprosto deljenje vsebine. S funkcijo za sinhronizacijo fotografij si zagotovite samodejno varnostno kopiranje novih fotografij v storitve v oblaku ter snemajte odlične skupinske fotografije z brezžičnim oddaljenim fotografiranjem iz pametne naprave. Gumb za brezžično povezavo predstavlja hitro in preprosto bližnjico do funkcij Wi-Fi.

Osupljivi rezultati
Uživajte v izjemni kakovosti in podrobnih slikah z 20,0 milijona slikovnih pik in s procesorjem DIGIC 4+, kar je idealno za tiskanje osupljivih plakatov. Pametni optični stabilizator slike zagotavlja ostre in mirne filme v katerih koli okoliščinah.

Preprosta ustvarjalnost
Enostavno namerite in snemajte fantastične fotografije ali filme z enim dotikom gumba Auto, ki funkciji pametni samodejni način dodeli nadzor in možnost izbire najprimernejših fotografskih nastavitev. Prepustite se ustvarjalnosti v fotografijah in filmih z zbirko ustvarjalnih filtrov, npr. učinkom ribjega očesa, miniatur in otroškega fotoaparata.

Podatki

Teža 325 g
Dimenzije 1–1/4000 s
Max. zaslonka f/3,5–f/6,6
Min. razdalja ostrenja 0 cm
Goriščna razdalja 4,3–180,6 mm
Stabilizator Da
Tip fotoaparata Kompaktni-zoom
Ločljivost tipala 20 MP
Optični zoom 42x
Občutljivost ISO ISO 100-1600
Garancija 1 leto
Video resolucija (HD) 1280 x 720, 25 sličice na sekundo
Velikost LCD zaslona 7,6 cm (3 inče)
Ločljivost LCD zaslona 230.000 pik
Tip LCD zaslona Fiksni
Tip spominske kartice SD/SDHC/SDXC
Napajanje Li-ion NB-11L/NB-11LH
Wi-Fi Da
NFC Da
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.