Nikon AF-S 24 mm F/1,8G ED (FX) Povečaj

Nikon objektiv AF-S 24 mm F/1,8G ED (FX)

Nikon

NIK24/1,8G

Novo

Ultraširokokotni objektiv formata FX z goriščno razdaljo 24 mm (36 mm, kadar se uporablja z Nikonovim fotoaparatom SLR formata DX). Odlična izbira za fotografiranje pokrajin, arhitekture, notranjih prostorov in mestnih ulic, pa tudi za snemanje videoposnetkov.

Podrobnosti

Trenutno ni na zalogi

769,00 €

z davkom

Podrobnosti

Svetla zaslonka f/1,8: omogoča značilne slike z majhno globinsko ostrino in mehkim ozadjem. Izkoristite prilagodljivost pri fotografiranju s krajšimi časi zaklopa, jasne posnetke pri šibki svetlobi in svetlo sliko v iskalu.

Kompaktna in lahka oblika: izjemno prenosljiva zasnova omogoča udobno prenašanje objektiva, tako da je le-ta odlična izbira tudi za potovanja.

Slike visoke ločljivosti: popoln objektiv za fotoaparate D-SLR z visoko ločljivostjo se lahko pohvali z izredno jasnostjo in kontrasti v celotnem kadru. Optična zasnova zagotavlja čudovite slike in videoposnetke.

Izjemna optična zmogljivost: dva elementa iz stekla z izjemno nizko disperzijo (ED) in dve asferični leči zagotavljajo jasne, čudovite slike. Popačenje je dobro nadzorovano, večina vrst napak in barvna disperzija pa so učinkovito odpravljene.

Nanokristalna prevleka: zmanjšuje podvojene vire svetlobe in notranji odboj za bolj jasno sliko tudi pri osvetlitvi od zadaj.

Tihi pogon Silent Wave Motor (SWM): za tiho in natančno samodejno ostrenje.

Najmanjša razdalja ostrenja: 0,23 m. Omogoča fotografiranje od blizu, tako da motivi zapolnijo kader.

Priloženo: bajonetna sončna zaslonka in mehka torbica za objektiv.

Podatki

Bajonet Nikon FX
Vrsta Fiksni
Kategorija Širokokotno
Stabilizator Ne
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.