Znižano Nikon AF-S NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF ED VR (Demo) Povečaj

Nikon AF-S NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF ED VR (Demo)

Nikon

DNIK70-300AFS

Rabljeno

Odličen telefoto objektiv z vgrajenim optičnim stabilizatorjem slike, ED lečami in hitrim SWM motorjem. Druga generacija VR sistema stabilizacije omogoča slikanje do 4 čase hitreje, kot sicer in omogoča dve nastavitvi, Normal in Active.

Nikon demo izdelek z 12-mesečno garancijo. Priložena vsa originalna dodatna oprema.

Podrobnosti

349,00 €

z davkom

682,00 € z davkom

-48,83 %

Naročite za vsaj 50,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

4,3-kratna zmogljiva povečava z obsegom 70–300 mm. Enakovredna 105–450 mm, če uporabljate digitalni zrcalno-refleksni fotoaparat formata DX.

Tihi pogon SWM (Silent Wave Motor) omogoča tiho samodejno ostrenje ter hitro in priročno preklapljanje med samodejnim in ročnim ostrenjem.

Funkcija notranjega ostrenja IF (Internal Focusing) za fiksno dolžino objektiva in sprednji element, ki se ne vrti, omogoča uporabo okroglih polarizacijskih filtrov in dodatnih bliskavic, ki se namestijo na objektiv.

Tehnologija VR II omogoča stabilnost, enakovredno štiri stopnje krajšemu času osvetlitve (dokazano s preizkusi, ki jih je opravila družba Nikon). Običajni način preprečuje tresenje pri ročnem fotografiranju, aktivni način pa zmanjša mehansko tresenje fotoaparata.

Elementa iz ED-stekla zmanjšata barvno odstopanje po celotnem obsegu povečave ter zagotavljata visoko ločljivost in kontrast.

Možnosti ostrenja – samodejno s prednostjo ročne nastavitve in samo ročno.

Zaradi okrogle diafragme iz devetih ploščic se neizostreni elementi lepo spojijo in zagotavljajo naravnejši videz ozadja.

Velikost priključka filtra je 67 mm v premeru (se ne vrti).

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Bajonet Nikon FX
Vrsta Zoom
Kategorija Telefoto
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.