Nikon Coolpix P900 (Demo) Povečaj

Nikon Coolpix P900 (Demo)

Nikon

DNIKP900

Rabljeno

Fotoaparat Nikon COOLPIX P900 s 16 milijoni slikovnih točk in 83-kratnim optičnim zoomom nudi hitro samodejno ostrenje in krajši časovni zamik pri fotografiranju, kar omogoča takojšnje fotografiranje, funkcija optičnega zmanjšanja tresljajev (VR) z dvojnim zaznavanjem (enakovredno fotografiranju s 5 stopenj krajšim časom zaklopa) pa dodatno zmanjša zameglitev.

S prilagodljivim 7,6 cm (3-palčnim) zaslonom LCD Clear Color (RGBW) s približno 921.000 pikami in spremenljivim kotom lahko preprosto ustvarjalno uporabljate različne zorne kote in zajemate hitro dogajanje. Vgrajena podpora za sisteme GPS/GLONASS/QZSS natančno določi lokacije fotografiranja, slike pa lahko takoj delite z drugimi prek vgrajene podpore za Wi-Fi® in NFC.

Priložena dodatna oprema kot na fotografiji: pokrovček za objektiv, trakec, polnilec, baterija, USB kabel in navodila za uporabo.

* Oznaka demo pomeni, da se je uporabljal za namene predstavitev in testiranja v trgovini. Z nakupom dobite 12-mesečno garancijo. Na ohišju je vidna manjša uporabnost fotoaparata.

499,00 €

z davkom

599,00 € z davkom

-16,69 %

Naročite za vsaj 100,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podatki

Tip fotoaparata Kompaktni-zoom
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.