Nikon Wireless Remote Set WR-10 (A10/R10/T10) (Demo) Povečaj

Nikon Wireless Remote Set WR-10 (A10/R10/T10) (Demo)

Nikon

DNIKWR10-2

Rabljeno

Z Nikonovim brezžičnim oddajnikom-sprejemnikom WR-R10 in brezžičnim oddajnikom WR-T10 lahko na daljavo nadzirate najpomembnejše funkcije fotoaparata. Te naprave so združljive z izbranimi fotoaparati D-SLR in omogočajo nadzor samodejne izostritve, snemanja videoposnetkov, neprekinjenega fotografiranja in fotografiranja brez zvoka, poleg tega pa tudi delovanja funkcije, dodeljene funkcijskemu gumbu.

Oba brezžična daljinska upravljalnika komunicirata s fotoaparatom na radijskih frekvencah, s čemer je povečan njun obseg delovanja, tako da je komunikacija med napravami mogoča tudi, če so med njimi ovire. Obe napravi delujeta v delovnem obsegu najmanj 20 metrov. Z dvema upravljalnikoma se ta obseg poveča na 50 metrov ali več. Oddajnik-sprejemnik WR-R10 in brezžični oddajnik WR-T10 lahko skupaj uporabite za sprožitev enega fotoaparata ali pa brezžični oddajnik WR-R10 pritrdite na več ohišij fotoaparatov in z njimi zajamete isti trenutek z različnih perspektiv.

* Oznaka demo pomeni, da se je uporabljal za namene predstavitev in testiranja v trgovini. Vsebuje vso originalno dodatno opremo. Z nakupom dobite polno, 12-mesečno, Nikon tovarniško garancijo. Ni vidnih znakov uporabe.

159,00 €

z davkom

229,00 € z davkom

-30,57 %

Naročite za vsaj 20,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.