Canon makro bliskavica MR 14 EX II Povečaj

Canon makro bliskavica MR-14EX II

Canon Canon

CANMR14EXII

Novo

Makro ring bliskavica za ustvarjalno makro fotografijo. Nadzor bliskavice s sistemom E-TTL II in vodilno število 14 zagotavljata dovolj svetlobe in natančno osvetlitev za vse prizore makro fotografije. Možnost ločenega proženja ene od obeh žarnic, osvetljen LCD zaslon. Upravljanje tudi prek fotoaparata.

 

Podrobnosti

Na zalogi

669,00 €

z davkom

699,90 € z davkom

-4,41 %

Naročite za vsaj 100,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Ustvarjalno fotografiranje posnetkov od blizu
Okrogla zasnova bliskavice omogoča enakomerno osvetlitev majhnih predmetov in je idealna rešitev za fotografiranje živalskega in rastlinskega sveta, na primer cvetlic in žuželk, in za strokovne znanstvene fotografe. Merjenje s sistemom E-TTL II olajša natančno osvetlitev z bliskavico.

Ustvarjalno upravljanje senc
Dvojne cevi bliskavice lahko uporabljate ločeno z razmerjem s šestimi koraki in tako omogočite različne vrste osvetlitve. Za učinek brez senc uporabite obe cevi enakomerno ali pa eno cev močneje osvetlite za reliefno osvetljevanje, ki poudarja teksture. Glavo bliskavice Macro Ring Lite MR-14EX II lahko vrtite okoli objektiva in omogočite vir dominantne osvetlitve iz katerega koli kota.

Visoka učinkovitost
Visoka zmogljivost z vodilnim številom 14 (ISO 100, m) omogoča uporabo majhnih naprav za največjo globino pri fotografiranju od blizu. Informacije o barvni temperaturi se med fotografiranjem posredujejo fotoaparatu in tako pomagajo optimirati samodejno nastavljanje beline.

Integriranje z drugimi bliskavicami
Bliskavico Macro Ring Lite MR-14EX II lahko v postavitvi za osvetljevanje z več bliskavicami uporabljate kot optično brezžično nadrejeno bliskavico in sprožite bliskavice Speedlite s podrejenim načinom delovanja. Ta funkcija je uporabna, ko na primer za osvetlitev ozadja uporabljate dodatno bliskavico.

Inovativna in intuitivna zasnova
Bliskavico Macro Ring Lite MR-14EX II lahko upravljate s tipkami fotoaparata EOS ali s preglednim matričnim zaslonom. Svetla modelirna LED-luč olajša ostrenje in sestavljanje posnetka pri šibki svetlobi, nastavitve po meri pa omogočajo prilagoditev funkcij vašemu načinu dela.

Zanesljivo delovanje, ki vas ne bo pustilo na cedilu
Hitra in tiha priprava na ponovno uporabo poskrbi, da boste vedno ob pravem času pripravljeni na fotografiranje. Bliskavica Macro Ring Lite MR-14EX II je po popolni izpraznitvi ponovno pripravljena v 5,5 sekunde. Samočistilni nastavek z dvosmernim elektronskim prenosom poskrbi za ustrezno povezavo z vašim fotoaparatom.

 

Predstavitev proizvajalca

 

*1 EF 100 mm f/2,8L Macro IS USM zahteva Macrolite Adapter 67C (naprodaj ločeno).
*2 EF 180 mm f/3,5L Macro IS USM zahteva Macrolite Adapter 72C (naprodaj ločeno).

Podatki

Teža 430 g
Napajanje 4x AA
Touchscreen Ne
Vodilno število GN 14 pri ISO 100
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.