Canon Speedlite 430 EX III RT
Canon Speedlite 430 EX III RT
Canon Speedlite 430 EX III RT
Canon Speedlite 430 EX III RT
Canon Speedlite 430 EX III RT
Canon Speedlite 430 EX III RT
Canon Speedlite 430 EX III RT
Canon Speedlite 430 EX III RT

Canon Speedlite 430 EX III RT

CAN430EXIII
Na zalogi
299,00 €
Z DDV

Prenosna, zmogljiva (GN43, ISO 100) bliskavica Speedlite je preprosta za uporabo – nameščena na fotoaparatu ali oddaljena od njega. Omogočanje radijsko daljinsko proženje in ponuja nove možnosti ustvarjalne fotografije (domet do 30 m).

  • 2.4 GHz Wireless Radio Transmission
  • Compatible with Canon E-TTL / E-TTL II
  • Guide Number: 141' at ISO 100 and 105mm
  • Zoom Range: 24-105mm (14mm with Panel)            

 

Zmogljiva, a vseeno dovolj kompaktna, da jo lahko odnesete vsepovsod

Vodilno število 43 (m, ISO100) pomeni, da je dovolj zmogljiva za večino priložnosti.

Bliskavica Speedlite 430EX III-RT tehta samo 295 g in je dolga le 113,8 mm, zato bo vedno našla prostor v vaši torbi.
Bliskavico napajajo pripravljene baterije AA. Po fotografiranju s polno zmogljivostjo je bliskavica ponovno pripravljena na uporabo v samo 3,2 sekundah.

Enostavni kontrolniki in intuitivni vmesnik
Kontrolniki na bliskavici Speedlite 430EX III-RT so podobni kontrolnikom na številnih drugih fotoaparatih EOS. Z bližnjičnimi tipkami lahko dostopate do najpomembnejših funkcij, z upravljalnim kolescem pa hitro izbirate nove nastavitve. Stikalo za zaklepanje preprečuje, da bi nenamerno spremenili nastavitve. Zaslon LCD hitro prikaže nastavitve in informacije o fotografiranju, poleg tega pa je osvetljen za fotografiranje pri šibki svetlobi.

Z oddaljenim upravljanjem bliskavice lahko dosežete želen videz fotografij
Bliskavice Speedlite 430EX III-RT lahko namestite tudi ločeno od fotoaparata, da na fotografiji ustvarite učinek svetlobe, ki prihaja z drugih smeri.
Če uporabljate sprožanje z radijsko frekvenco, lahko bliskavice Speedlite 430EX III-RT upravljate z oddaljenosti 30 m, pri tem pa ne potrebujete neposredne črte pogleda s fotoaparatom. To pomeni, da jih lahko namestite na različna mesta, s tem pa ustvarite različna vzdušja in učinke.
Bliskavica Speedlite 430EX III-RT omogoča tudi upravljanje na daljavo z optičnim sprožanjem, zato jo boste povsem preprosto vključili v svojo postavitev bliskavic. Z oddajnikom Speedlite ST-E2 ali vgrajenim oddajnikom Speedlite v nekaterih fotoaparatih EOS lahko bliskavico sprožite z 10 metrov.
Uporabite skupine več bliskavic in ločeno upravljajte zmogljivost posameznih skupin. Ustvarite lahko največ pet skupin po največ 15 bliskavic.

Posnemite čudovite portrete z odbojno svetlobo
S premično glavo bliskavice lahko svetlobo odbijate z velikih površin, kot so stene ali stropi, ter s tem ustvarite nežno osvetlitev brez senc, ki je popolna za fotografiranje portretov.
Z vgrajeno odsevno ploščo lahko ustvarite lesketajoč pogled, da bo fotografija popolnoma oživela.
Z odbojnim adapterjem bo svetloba še nežnejša. Priložen je tudi barvni filter, s katerim lahko povečate barvno temperaturo svetlobe bliskavice, da bo barva bolj podobna okoliški svetlobi notranjih prostorov.
Bliskavica Speedlite 430EX III-RT lahko prilagaja svetlobo, da ustreza vidnemu kotu uporabljenega objektiva.

Združljiva je z ostalimi napravami Speedlite, kot del družine EOS
Uporabite bliskavico Speedlite 430EX III-RT z drugimi bliskavicami, npr. Speedlite 600EX-RT, kot del postavitve več bliskavic.
Upravljajte bliskavico Speedlite 430EX III-RT na daljavo s sprožilnikom, na primer z oddajnikom ST-E3-RT, ali z vgrajenim oddajnikom Speedlite v fotoaparatih EOS.

Dvojno brezžično sprožanje bliskavice
Bliskavica Speedlite 430EX III-RT omogoča sprožanje na daljavo s sprožilnikom z radijsko frekvenco ali optičnim sprožilnikom, zato fotografom zagotavlja široko vsestransko uporabo. Če uporabljate sprožanje z radijsko frekvenco, lahko bliskavice namestite do 30 m stran od fotoaparata in ne potrebujete neposredne črte pogleda. Zato jih lahko namestite na številna različna mesta, na primer na zunanjo stran okna, obrnjeno proti notranjosti sobe.
Fotoaparati EOS z vgrajenim oddajnikom Speedlite (npr. EOS 760D, EOS 70D in EOS 7D Mark II) lahko bliskavico Speedlite 430EX III-RT optično sprožijo iz 10 metrov, pri čemer ne potrebujejo nobene dodatne opreme.

 

Predstavitev proizvajalca

Teža
295 g (brez baterij)
Goriščna razdalja
24-105 mm
Napajanje
4x AA
Touchscreen
Ne
Vertikalno gibljiva glava
da
Horizontalno gibljiva glava
da
Vodilno število
43 pri ISO 100 in 105 mm

Stranke ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

7 drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Dodano v seznam želja
izdelek je dodan za primerjavo