Znižano Canon Speedlite 430 EX III RT Povečaj

Canon Speedlite 430 EX III RT

Canon Canon

CAN430EXIII

Novo

Prenosna, zmogljiva (GN43, ISO 100) bliskavica Speedlite je preprosta za uporabo – nameščena na fotoaparatu ali oddaljena od njega. Omogočanje radijsko daljinsko proženje in ponuja nove možnosti ustvarjalne fotografije (domet do 30 m).

  • 2.4 GHz Wireless Radio Transmission
  • Compatible with Canon E-TTL / E-TTL II
  • Guide Number: 141' at ISO 100 and 105mm
  • Zoom Range: 24-105mm (14mm with Panel)            

Podrobnosti

Na zalogi

Time left:

269,00 €

z davkom

329,90 € z davkom

-9,37 %

Spletna cena že vsebuje dodatni takojšnji popust 30 €.

Naročite za vsaj 100,00 € izdelkov in pošiljanje bo brezplačno.

Podrobnosti

Zmogljiva, a vseeno dovolj kompaktna, da jo lahko odnesete vsepovsod

Vodilno število 43 (m, ISO100) pomeni, da je dovolj zmogljiva za večino priložnosti.

Bliskavica Speedlite 430EX III-RT tehta samo 295 g in je dolga le 113,8 mm, zato bo vedno našla prostor v vaši torbi.
Bliskavico napajajo pripravljene baterije AA. Po fotografiranju s polno zmogljivostjo je bliskavica ponovno pripravljena na uporabo v samo 3,2 sekundah.

Enostavni kontrolniki in intuitivni vmesnik
Kontrolniki na bliskavici Speedlite 430EX III-RT so podobni kontrolnikom na številnih drugih fotoaparatih EOS. Z bližnjičnimi tipkami lahko dostopate do najpomembnejših funkcij, z upravljalnim kolescem pa hitro izbirate nove nastavitve. Stikalo za zaklepanje preprečuje, da bi nenamerno spremenili nastavitve. Zaslon LCD hitro prikaže nastavitve in informacije o fotografiranju, poleg tega pa je osvetljen za fotografiranje pri šibki svetlobi.

Z oddaljenim upravljanjem bliskavice lahko dosežete želen videz fotografij
Bliskavice Speedlite 430EX III-RT lahko namestite tudi ločeno od fotoaparata, da na fotografiji ustvarite učinek svetlobe, ki prihaja z drugih smeri.
Če uporabljate sprožanje z radijsko frekvenco, lahko bliskavice Speedlite 430EX III-RT upravljate z oddaljenosti 30 m, pri tem pa ne potrebujete neposredne črte pogleda s fotoaparatom. To pomeni, da jih lahko namestite na različna mesta, s tem pa ustvarite različna vzdušja in učinke.
Bliskavica Speedlite 430EX III-RT omogoča tudi upravljanje na daljavo z optičnim sprožanjem, zato jo boste povsem preprosto vključili v svojo postavitev bliskavic. Z oddajnikom Speedlite ST-E2 ali vgrajenim oddajnikom Speedlite v nekaterih fotoaparatih EOS lahko bliskavico sprožite z 10 metrov.
Uporabite skupine več bliskavic in ločeno upravljajte zmogljivost posameznih skupin. Ustvarite lahko največ pet skupin po največ 15 bliskavic.

Posnemite čudovite portrete z odbojno svetlobo
S premično glavo bliskavice lahko svetlobo odbijate z velikih površin, kot so stene ali stropi, ter s tem ustvarite nežno osvetlitev brez senc, ki je popolna za fotografiranje portretov.
Z vgrajeno odsevno ploščo lahko ustvarite lesketajoč pogled, da bo fotografija popolnoma oživela.
Z odbojnim adapterjem bo svetloba še nežnejša. Priložen je tudi barvni filter, s katerim lahko povečate barvno temperaturo svetlobe bliskavice, da bo barva bolj podobna okoliški svetlobi notranjih prostorov.
Bliskavica Speedlite 430EX III-RT lahko prilagaja svetlobo, da ustreza vidnemu kotu uporabljenega objektiva.

Združljiva je z ostalimi napravami Speedlite, kot del družine EOS
Uporabite bliskavico Speedlite 430EX III-RT z drugimi bliskavicami, npr. Speedlite 600EX-RT, kot del postavitve več bliskavic.
Upravljajte bliskavico Speedlite 430EX III-RT na daljavo s sprožilnikom, na primer z oddajnikom ST-E3-RT, ali z vgrajenim oddajnikom Speedlite v fotoaparatih EOS.

Dvojno brezžično sprožanje bliskavice
Bliskavica Speedlite 430EX III-RT omogoča sprožanje na daljavo s sprožilnikom z radijsko frekvenco ali optičnim sprožilnikom, zato fotografom zagotavlja široko vsestransko uporabo. Če uporabljate sprožanje z radijsko frekvenco, lahko bliskavice namestite do 30 m stran od fotoaparata in ne potrebujete neposredne črte pogleda. Zato jih lahko namestite na številna različna mesta, na primer na zunanjo stran okna, obrnjeno proti notranjosti sobe.
Fotoaparati EOS z vgrajenim oddajnikom Speedlite (npr. EOS 760D, EOS 70D in EOS 7D Mark II) lahko bliskavico Speedlite 430EX III-RT optično sprožijo iz 10 metrov, pri čemer ne potrebujejo nobene dodatne opreme.

 

Predstavitev proizvajalca

Podatki

Teža 295 g (brez baterij)
Goriščna razdalja 24-105 mm
Napajanje 4x AA
Touchscreen Ne
Vertikalno gibljiva glava da
Horizontalno gibljiva glava da
Vodilno število 43 pri ISO 100 in 105 mm
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.