Panasonic Lumix S 16-35mm F/4
Panasonic Lumix S 16-35mm F/4

Panasonic objektiv Lumix S 16-35mm F/4 (S-R1635E)

Panasonic
PANS16-35/4
Ni na zalogi
1.599,01 €
Z DDV

Širokokotni objektiv za fullframe brezzrcalni sistem Lumix S z L-mount bajonetom.

  • L-Mount Lens/Full-Frame Format
  • Aperture Range: f/4 to f/22
  • Three Aspherical Elements
  • One ED Element, One UHR Element

Za izpolnjevanje zahtev tudi najbolj ustvarjalnih fotografov so bili pri izdelavi objektiva LUMIX S PRO uporabljeni izjemno strogi standardi – pri načrtovanju, oblikovanju, razvoji in proizvodnji. Pri upodabljanju, učinku boke in globini nismo dovolili nikakršnih odstopanj od vrhunske kakovosti. Tako smo zagotovili izpolnjevanje najvišjih standardov kakovosti in zmogljivosti, ki se uporabljajo za obbjektive Leica.

 

V tem širokokotnem objektivu z zoomom sta združeni vrhunska ločljivost ter lahka in kompaktna zasnova. Ločljivosti je izjemno natančna v celotnem razponu zooma, v vsaki posamezni slikovni piki na sliki. Poleg tega sprožilnik ostrenja z linearnim motorjem z dvojnim magnetom omogoča upravljanje hitrega in visokonatančnega samodejnega ostrenja s hitrostjo 480 sličic/sekundo. Objektiv smo za snemanje izjemnih videoposnetkov zasnovali tako, da je zvok ostrenja kar najbolj zadušen in da je spreminjanje osvetlitve kar najbolj tekoče. LUMIX S PRO 16–35 mm F4 ponuja brezkompromisno kakovost in izrazno moč fotografiranju in snemanju videoposnetkov.

Objektiv zagotavlja izredno odzivnost in natančnost samodejnega ostrenja in brezhibno spreminjanje zaslonke, kar je bistvenega pomena pri sodobnem ustvarjanju vsebin, saj omogoča snemanje čudovitih posnetkov v obliki 4K in fotografiranje brez poseganja v motiv.

Optimizirana konfiguracija vsebuje 12 elementov v 9 skupinah, vključno z različnimi lečami – 3 ASPH, 1 ED in 1 UHR – ki zagotavljajo manjša odstopanja in vrhunsko ločljivost.

Ker zagotavlja izjemno ločljivost v celotnem razponu zooma, je ta objektiv idealen za fotoaparate LUMIX polnega formata in nudi ustvarjalnost brez omejevanja. * Pri objektivih, ki lahko kompenzirajo motnje, vodoravna os funkcije prenosa modulacije prikazuje razdaljo od središča popravljene slike.

Garancija
24 mesecev
Dimenzije
85 x 99.6 mm
Teža
500 g
Bajonet
L mount
Vrsta
Zoom
Kategorija
Širokokotno
Min. zaslonka
F/22
Max. zaslonka
F/4
Min. razdalja ostrenja
25 cm
Premer filtra
77 mm
Tip objektiva (senzor)
FX (Full Frame)
Stabilizator
Ne

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Dodano v seznam želja
izdelek je dodan za primerjavo