Panasonic Lumix S PRO 70-200mm F/2,8 OIS Povečaj

Panasonic objektiv Lumix S PRO 70-200mm F/2,8 OIS (S-E70200E)

Panasonic

PANS70-200/28

Novo

Zoom teleobjektiv za brezzrcalni sistem Panasonic serije S z L-mount bajonetom.

  • L-Mount Lens/Full-Frame Format
  • Aperture Range: f/2.8 to f/22
  • Three ED Elements, Two UED Elements
  • One Aspherical Element

Za izpolnjevanje zahtev tudi najbolj ustvarjalnih fotografov so bili pri izdelavi objektiva LUMIX S PRO uporabljeni izjemno strogi standardi – pri načrtovanju, oblikovanju, razvoji in proizvodnji. Pri upodabljanju, učinku boke in globini nismo dovolili nikakršnih odstopanj od vrhunske kakovosti. Tako smo zagotovili izpolnjevanje najvišjih standardov kakovosti in zmogljivosti, ki se uporabljajo za obbjektive Leica. 

Podrobnosti

Ni na zalogi

2 799,00 €

z davkom

Podrobnosti

Ta teleobjektiv z zoomom in veliko zaslonko je zasnovan za profesionalno uporabo v zahtevnih razmerah na prostem in zagotavlja svetlost F2,8 po celotnem razponu zooma. Sistem dvojnega ostrenja kar najbolj zmanjša optična odstopanja in zagotavlja optimalno izraznost pri vseh razdaljah, vključno s kratkimi. 5-osni dvojni stabilizator slike Dual I.S.2* ima 7 stopenj stabilizacije**, zato lahko fotografi posnamejo bežne trenutke izjemno ostro in realistično. * 5-osni dvojni stabilizator slike Dual I.S.2 je mogoče uporabljati s fotoaparati LUMIX S1R, S1, S1H in S5 (od 2. septembra 2020). ** Po standardu CIPA [smer naklona/odklona: goriščna razdalja f = 200 mm], če uporabljate LUMIX S1R/S1/S1H.

Zaradi izjemne prilagodljivosti in trpežnosti je LUMIX S PRO 70–200 mm F2,8 O.I.S. popolna izbira za snemanje v zahtevnih pogojih, v vsakršnem vremenu in na katerikoli lokaciji. Sestava, ki je odporna proti prahu*, razlitju tekočin* in temperaturam pod ničlo varuje sistem leč pred peskom in dežjem ter vam omogoča delo tudi pri temperaturah do –10 °C. Objektiv je opremljen s tremi gumbi za ostrenje, ki podpirajo hitro in intuitivno upravljanje, zato lahko ujamete tiste redke trenutke, s preklopnim mehanizmom za ostrenje pa lahko takoj preklopite med ročnim in samodejnim ostrenjem (AF/MF). Adapter za stojalo pa vključuje tudi priljubljeni sistem Arca-Swiss. * Odpornost proti prahu in pljuskom ne zagotavlja, da se objektiv ne bo poškodoval, če bo izpostavljen neposrednemu stiku s prahom ali z vodo.

Posnemite najbolj bežne trenutke tako, kot jih vidite. S tehnologijo optične stabilizacije slike (O.I.S.), ki je vgrajena neposredno v lečo, so fotografije čudovite in izostrene brez zameglitev po celotni sliki.

Ker zagotavlja izjemno ločljivost v celotnem razponu zooma, je ta objektiv idealen za fotoaparate LUMIX polnega formata in nudi ustvarjalnost brez omejevanja. * Pri objektivih, ki lahko kompenzirajo motnje, vodoravna os funkcije prenosa modulacije prikazuje razdaljo od središča popravljene slike.

Podatki

Garancija 24 mesecev
Dimenzije 94.4 x 208.6 mm
Teža 1570 g
Bajonet L mount
Vrsta Zoom
Kategorija Telefoto
Min. zaslonka F/22
Max. zaslonka F/2,8
Min. razdalja ostrenja 95 cm
Premer filtra 82 mm
Tip objektiva (senzor) FX (Full Frame)
Stabilizator Da
Sprejmi

Naša stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.